sängen!

Jag och ett gäng på fyra pers hänger kvar i skolan. Presentationen är klar och luften har gått ur. Vi sitter här och pratar om blind dates och hur sjukt det skulle vara om man började käka på varandras knän. Ja, det är ungefär på den nivån. Vi är så trötta att vi inte orkar åka hem. Vet inte om det faktum att vi snackat om sängar hela eftermiddagen bidrar till att jag längtar extra mycket efter min. Men just nu önskar jag bara att jag kunde knäppa med fingrarna och så förflyttas jag hem på 1 sek.

Tänkte ta en bild på oss nu. Men jag vill inte skrämma er. Bjuder istället på en från förra helgen, då vi var piffiga och fräscha.


stress? jag ser den men jag känner den inte

Idag är det kaos på Forsbergs skola. Alla springer omkring som halshuggna höns och försöker få klart allt inför redovisningen om en timme. De flesta har hängt i skolan hela helgen och jobbat. En del kom inte hem förrän sent inatt med en hel del arbete kvar som görs just i detta nu. Jag undrar om jag bör vara stolt över att vi var klara redan vid halv sju i fredags, eller om jag bör känna mig stressad över att vi möjligtvis lagt ribban för lågt. Det återstår att se. Om en timme. Nu ska jag till Coop för att handla käk till mig själv och alla som inte hinner...

söndagen

  • crossfit-pass + löpning
  • lyxfrukost med äggröra och våfflor
  • slökollat på teve
  • övat på morgondagens presentation
  • betalat räkningar och hyra
  • sett repriser från Big Brother
Om en timme blir det middag; hemmagjorda hamburgare. Sen är det sängdags, för att ladda upp med lite sömn. Vi ska nämligen upp senare i natt för att se Oscarsgalan! Ingen tradition hos mig, men med en filmnörd till kille kanske det blir en?

utgång.

Ni har ju rätt bra koll på gårdagen. Anna min stand-in berättade ju det mesta. Vi käkade tacos och mös framför Mello och Notting Hill. Sen gick vi ut. Det var ju ändå lördag.

Bildbevis:


Gästbloggarn

Jag hann inte mer än klicka på publicera i Malins blogg innan Nathalie skrek "JAG NU! JAG NU!". Hon ville att jag skulle gästblogga åt henne. Och visst kan jag förstå det, jag är ju en ganska hyvens tjej som gillar att blogga. Och vem är jag att säga nej när hon ber så... sn...ällt...? Och med de där ögonen hon har så kunde jag ju bara inte säga nej.

Sen så tänkte jag att visst vore det skönt om ni läsare slapp ordvitsar? Sen insåg jag att jag nog inte var rätt person att ge er något annat eftersom jag är en av få i vår klass som uppskattar Nathalie små tokigheter på riktigt. Japp. Jag skrattar ofta åt henne, nej, menar med henne, och det är mer än vad man kan säga om de övriga tio personer som går i Copy 1.

Notting Hill går på TV just nu. Det är lite "roligt" för vi har pratat om den två gånger på olika manuslektioner. Jag har inte sett den sedan jag var kanske nio, Malin såg den för ett halvår sedan och Nath för kanske två månader sedan. I och med att vi pratat så mycket om den och brudarna dessutom sett den för inte så längesedan blir det ungefär lika mycket anlyserande av den som det blir att hålla sig för hjärtat och säga "åååh!". The dark side av reklamplugg. Jo, visst finns det sådana också.

MVH,
Anna the G

anna är fanatisk.

Efter en mysig helgfrukost, promenad, lite shopping, brunch och ännu en promenad är jag trött så trött. Ska kolla igenom två missade Big Brother-avsnitt innan jag blir upphämtad av två klassbrudar. Vi ska handla gottis till ikväll och sen bänka oss framför Mello hemma hos Brinken. (För min del skulle vi lika gärna kunna dra på en rulle, men det blir melodifestivalen för Anna skull. Hon är nämligen fanatisk. Ja, nästan lite läskigt.) Det blir mys deluxe i kväll vilken passar mig som nutellan på pannkakan efter gårdagen. Rundade nämligen av pluggkvällen med både vin och drinkar på O-baren. Laddar upp för träning och ännu mer plugg i morgon istället. CIAO!


projektarbete

Sitter i skolan och jobbar med Hästens-projektet. Som resten av gänget. Musiken och sällskapet gör det hela lite roligare och snart blir det till att korka upp också! Vi ser i alla fall ett ljus i tunneln och håller tummarna för att det inte är ett tåg. Hade missat en grej i briefen men det löste vi snabbt, men tre snabba hjärnor. Sofi bjussar på naturgodis och Binken har köpt bag in box. Fredagkväll i plugget är inte så pjåkigt ändå.

Lyckan, fångad i en photo booth-bild.

galenpanna!

Idag stalkar vi människor på stan för att sedan skapa en fulländad karaktär med hjälp av det vi ser samt våra egna fördomar. Jag har följt efter Adita Bengtsson, 71 runt halva södermalm. Nu är lunchen uppäten och energin på topp! Vi leker Galenpanna och väntar på att Anders & Janne ska komma tillbaka så att lektionen kan fortsätta. HÖRS! TJA!

I know, underbar bild!

äntligen morgon

Jag vaknade vid 03.00-tiden inatt och var redo att kliva upp. Kände mig till och med nästan lite rastlös när jag såg att jag skulle sova över tre timmar till. När alarmet ringde nu för en liten stund sen, var min första tanke typ ''äntligen". Haha. Så konstigt. Men hellre det så klart, än att vakna upp och vara irro.

nu har jag tagit på mig lösfransarna och peruken. är asredo för en dejt med john b.


big brother är guld

Just nu pratar de om hur "Big Ben" skapade jorden och oss människor. Brilliance!

frukosten är god iaf

God morgon! Eller? Jag vet inte. Jag har varit så jävla irriterad hela natten. I drömmarna alltså. Vet att mamma försökte prata med mig och säga att jag i alla fall ska försöka le lite, under en släktmiddag. Mest för mormors skull. MEN NEJ. Skitirro var jag. Drömde också att jag blev jagad av någon gift kvinna som ville kyssa mig. Också rätt irriterande.

Men okej, ska försöka lämna det bakomflutna före mig och gå vidare. Ska snart iväg till skolan, ska vara där en timme tidigare för att foto lite annonser inför vårt Hästens-pojekt. Slutredovisning på fredag och det finns en del kvar att göra. Lycka till med det. Tack.

de spelar korkade, överdrivet självsäkra och sexiga.

Big Brother is back and i love it! Längtar tills klockan ska slå 22.00 från den sekund som jag lämnar sängen på morgonen. Nu kan det hända att jag överdriver en smula, absolut. Man jag gillare och följere. Så långt är ni med?
Det är inte så att jag är ett fan av idén att skämma ut och hänga ut människor på det där sättet. Visst, vi snackar vuxna människor som får ta ansvar över sig själva men man kommer ändå inte ifrån det faktum att de faktiskt blir utnyttjade. Man märker så väl hur de desperat försöker ge vad som förväntas av dem. De spelar korkade, överdrivet självsäkra och sexiga. Det är ju vad tv 4 och svenska folket vill ha. Underhållning. Det är en bitterljuv känsla att bli generad över folk som gör bort sig i teve. Man förfäras och förundras.

Men det som fascinerar och intresserar mig mest är karaktärerna. Människan tillsammans med andra människor. När man ser en attraktion som uppstår, en avundsjuka eller ett förakt. Hur människor ser på sig själva och hur andra uppfattar dem.

Jag läste Alex Schulmans blogg och hittade ett stycke där han skrivit om just Big Brother:

"Roligast var deltagaren som påstod att han var 'extremt socialt kompetent'. Om man nu är en extremt social kompetent person så är man sannolikt noga med att inte babbla så mycket om sin sociala kompetens, för det är inte särskilt socialt kompetent att prata om hur socialt kompetent man är. Då blir man lätt ett socialt missfoster. Men denne extremt socialt kompetente kille bedyrade om och om igen hur socialt kompetent han var. Ha ha. Han var kul."

Detta hänger rätt bra ihop med ett inlägg som Sandra postat tidigare.

kick-ass-tisdag!


you've got enemies?


girls girls girls

Att det är fem hela månader kvar, spelar ingen roll. Sommaren är här snabbare än man kan ana och plötsligt sitter vi uppdelade i bilar på väg ner mot västkusten. En vecka är bokad i Smögen och som det ser ut nu blir vi sjutton (!) tjejer. Vi ska bo i en villa, vilken förmodligen kommer bjuda på en del fina för- och efterfester. Resor som dessa blir ännu mer uppskattade då alla tjejer för tillfället är spridda i landets alla studentstäder. Men under sommarveckorna samlas vi alltid. Jag längtar!!

Bjuder på lite bilder från tidigare tjejresor...


made my day



fack också.

Jag är helt slut och över i hela kroppen. Vill sova NU men först måste jag duscha. Och skriva lite i min dagbok, för det är en del som måste skrivas ner. Vi hade världens bästa föreläsning i tisdags. Helena Öberg pratade om kreativitet och jag har nog aldrig antecknat så mycket! Hon sa bland annat att vi måste lära oss att sätta ord på allt som vi känner och tänker. Hjärnan placerar då in detta i olika 'fack' så som rädslor, mål och ångest och därefter kan hjärnan snabbare släppa det som snurrar runt där inne. När tankar och känslor inte är placerade i fack, surrar de runt i hjärnan och stör. De stör sömnen och de stör koncentrationen. Intressant va? Så nu ska jag försöka printa ner mina tankar så att jag kan sova gott (tror dock inte det skulle vara svårt för mig att somna i duschen, på golvet eller med surr i hjärnan just ikväll, men ändå).



african queen

Ikväll är det ensam-hemma-kväll, vilket är en synonym till skrivkväll. Det vet vi, vid det här laget. Just nu är jag så trött att jag nästan skulle vilja påstå att jag till 2% redan sover. Ja. Nu i skrivandets stund. Att jag ska stå i en sal och dansa afrikansk dans om lite mer än två timmar känns rätt otänkbart.

Innan dess ska jag hinna med:
  • Skissa upp tre annonser
  • Få igång iphonen
  • Boka in lite arbetstimmar i sommar
  • Sova?

min första bok.

Har precis haft synopsis-möte med Barbara och det gick mycket bra. Är väldigt sugen på att dra igång med skrivandet nu, påbörja min första bok. Jag undrar verkligen om jag någonsin kommer att skriva en bok. Har ju alltid sagt att jag vill det. Men å andra sidan, vem har inte det? Det får nog bli ett av mina sommarjobb... Knäcka extra som författare. Ja. Why not?

the best kind of love.


bara ett förslag.

Tips om nytt ord till Svenska Akademiens Ordlista: Bloggkatapult.
Och sen en liten bild på mig nedanför. Förslagsvis denna:


vi lånade kläder av varandra och spelade sönder Shayne Wards alla låtar.


Tänkte bara skryta lite om min kusin, Lisa. Vi bodde ju tillsammans på Kungsholmen för tre år sen, och det var egentligen då vi lärde känna varandra på riktigt. Utanför släktmiddagar och julbord. Vi delade vardagen och allt vad det innebar. Vi storhandlade på fredagar, all möjlig god mat, men det slutade ändå alltid med att vi käkade avokado- och halloumimackor och drack vin till. Vi lånade kläder av varandra och spelade sönder Shayne Wards alla låtar. Våra vardagar såg helt olika ut, då hon hade ett nio-till-fem-jobb och jag som servitris jobbade mest sena kvällar. Och tack vare detta, fick jag också mycket tid för mig själv, vilket jag tror är en förutsättning om man ska leva så tätt ihop som vi gjorde. Vi gick igenom ganska många kärleks-ups-and-downs under denna sambotid, trots att den bara varade lite drygt fem månader.

Lisa skriver musik och är grymt duktig. 'Kissed that way' skrev hon på kvällarna när jag skrev i min dagbok. Det är nog bara jag och hon som verkligen vet exakt vad den handlar om. 'High on something' är såld till en japansk artist, om jag inte minns helt fel. Jag tror det kan bli nåt av den där tjejen, trots att hon klickar med sina fingrar i ögonlocken (väldigt obehagligt) när hon börjar bli trött.


jag i ett nötskal.


miss!

JAG MISSADE SOLSIDAN, kom jag på nu. Hur kunde det gå till? Jag var mitt uppe i tvätten och middagen så det gick mig bara förbi. Att jag inte spenderat en söndagskväll här hemma själv på några månader kanske spelar en viss roll i det hela? Är ju inte van. Vill nog inte vänja mig heller, när jag tänker efter.

according to greek mythology.



die mother fucker die.

Jag har återupptäckt en gammal musikkärlek; John Mayer. Eller, det är inte så att han varit bortglömd på det sättet, men jag har inte lyssnat på hans gamla låtar på länge. Albumet 'Heavier Things' är bäst och här sitter jag med apelsinklyftor och nostalgikänslor upp till öronen.


Hur kan förresten musik vara så sjukt känsloladdat? Som idag, när jag lyssnade på Eros. Allt var underbart då. Nästa så att det började vattnas i ögonen på mig, så lycklig var jag i stundens hetta. Men jag undrar hur mycket som faktiskt var Eros förtjänst. Hade jag till exempel lyssnat på 'Om du lämnade mig nu' med Winnerbäck, så hade jag förmodligen känt annorlunda. 'Die mother fucker die' med Dope hade nog också levererat en annan känsla tror jag...


Dock tror jag inte att musiken gör allt, men den är en jäkel på att förstärka den sinnesstämning man redan befinner sig i. Are you with me? ARE YOU WITH ME? Bra.

life, love and laundry.

Nu kan vi tycka att det är lite konstigt att jag först skickar ut en efterlysning om Denice och sedan försvinner själv. Det hade i och för sig kunnat handla om en kidnappning, då jag var mycket nära att avslöja något av Denices hemliga projekt genom att efterlysa henne. Det gjorde det dock inte. Jag lever och är hemma hos mig. Alldeles ensam, men på ett bra sätt. Har promenerat i solen (som hälften av landets befolkning va?) och just nu tvättar jag maskin nummer ett av kvällens tre. Ska försöka få igång min nya telefon och sen tänkte jag bjuda på fler inlägg här. Har ju varit lite klent med sånt de senaste dagarna. Idag när jag satt på bussen med Eros Ramazzotti i öronen, kände jag att fan vad jag älskar mitt liv. Hur härlig känsla?

efterlyst: denice. var är du?


"skriv en berättelse där varje ord börjar på samma bokstav."

- Snälla stanna, sa Sara.
- Sorry, svarade Simon. Sara snörvlade.
- Sommarens sista söndag. Snart skola.
- Stumpan, solen skiner, se!

Sommarlovets slut. Sommarens sista söndag. Så snabbt saker sker.

Skolans slut sammanflätade. Skapade samhörighet. Samtycke.
Simon sa så sagolika saker. Sådant som sällan sägs. Sara smälte såklart. Spela svårflörtad? Skitlätt! (sarkastiskt)
Simon såg sig själv som Stålmannen.

Somliga säger saga. Sannolikheten säger slumpen.

Samtycke skedde så snabbt. Solsken, saltvatten, sandstrand. Sammanträffande? Sällan.
Sara saknade själsfrände, Simon spanade snyggingar.
Så småningom sammanstrålade sökande själar.

Sommarnätterna spenderades sammanflätade, sällskap saknades sällan.
Sara, Simon. Så självklart.
Så skört.

Stunderna, samtalen. Ständigt samma sak. Simon saknade svängrum, suktades singellivet. Själen skrek: spring!
Sammanbrott.
Samla sig.
Sårbar.
Stålsätta sig.

Sanningen ska sägas. Sådant som skadar suger. Särskilt sådant som skadar Sara. Simon stämde sammankomst, samma ställe somvanligt; Skinnaviksringen 6.
Sommarens sista söndag. Simon skakade. Sörjde. Så småningom skulle Sara säkert samtycka.

- Sara… sa Simon.
- Sch, svarade Sara.
- Själen skriker spring.
- Snälla stanna, sa Sara.
- Sorry, svarade Simon. Sara snörvlade.
- Sommarens sista söndag. Snart skola.
- Stumpan, solen skiner, se!
- Skitstövel.

Simons svek sved som syra.

Samtycket slutade snabbt. Skolstart, stress, studier. Sammanträffande? Sällan.

top 3 hatlista

1. Vinter
2. Krig
3. Lakrist

hehehe.


en start på en dag.

När alarmet ringer kl 07.00, sträcker jag mig instinktivt mot fjärrkontrollen för att slå på kanal 5 och Vakna med the voice. Ingen behörighet? Slår på tv4, nyhetsmorgon funkar ju också. Ingen behörighet. Ska ta ett snack med hyresvärden och kräva ett par hundralappar mindre i hyra nästa månad...

Men okej. Nya tag, det finns fortfarande hopp för denna tisdag.

Springer (somvanligt) till bussen för att hinna med 08.02. I slask. Försöker. Tänka. Positivt. Lyckas någorlunda, tack vare Michael Jackson i lurarna.

Väntar på bussen som är försenad. Svär tyst för mig själv men är väl ändå nånstans lite tacksam över att jag inte missat den. Tio minuter senare ser jag att den närmar sig. Tack. Men ju närmare den kommer desto mer orolig blir jag. När ska den börja sakta in..? Min oro är befogad. Bussen stannar inte, utan gasar i trehundra kilometer förbi mig. OCH inte nog med det. Den skvätter upp slask över hela mig! Försöker tänka positivt. Misslyckas.

Ringer SL, förtvivlad såklart.
- Visst betalar ni taxi om busschauffören kör förbi stationen där han skulle ha stannat?!
- Ja, absolut. Spara kvittot bara.

Ringer taxi och får skjuts hela vägen till skolporten. Försöker tänka positivt.
Lyckas.

tillbakablick: Paris!


Ross? Joey? Gunther?


Hittade en snygg bild på en (pojk)vän!

NOMINERADE!

Kom precis hem från dagens träningspass och välkomnas av en rolig nyhet! Två av våra fyra bidrag som vi skickade in till Bonniers tävling, har blivit nominerade! Riktigt kul! Den 30 mars är det prisutdelning på Rival och då håller vi alla tummar vi har, eller hur?

Ni kanske minns att jag delade med mig av detta bidrag? Det var ett av dem som gick vidare!


Här är det andra! En riktig KISS-annons! Like.

beslutsångest.

Denna kväll kommer att gå i skrivandets tecken. Vi har fått en roligt uppgift som ska lämnas in på torsdag. Jag ska välja ett av följande ämnen och skriva en A4 om det. Kan inte bestämma mig för vilken bara. Kan ni hjälpa mig? Vad ska jag skriva om?

  • Skriv om en frukost som egentligen handlar om döden.
  • Beskriv en kyss.
  • Skriv om ett gräl.
  • Skriv om din grannes erotiska fantasier.
  • Beskriv en kyss eller ett samlag som om du vore en sportkommentator.
  • Skriv banala rim.
  • Skriv en berättelse där varje ord börjar på samma bokstav.
  • Beskriv människor som stiger på en buss.
  • Skriv sista sidan i en kärleksroman.
  • "Nej, inte nu igen!" vrålade hon.

till alla poolare:

I sommar hörrni. Då är ni välkomna hem till mig.


jag har tänkt lite...

Fyra månaders sommarlov betyder

1. Att jag hinner bli sjukt brun om solen känner för att visa sig från sin bästa sida.
2. Att jag hinner bli galet rastlös av att bara sola.
3. Att jag inte får in pengar därför att csn också tar sommarlov.
4. Att det finns en risk att jag avlider på grund av fattigdom. (Brun dock, men det är nog ändå inte värt det...)
5. Att jag måste skaffa mig ett jobb!

Har precis skickat iväg en ansökan till ett företag. Det känns som en fantastisk lösning om det skulle bli av. Där får jag hålla skrivandet uppe när jag tvingas hålla mig borta från plugget. Och samtidigt få lite pengar att köpa picknickmat för. Ge mig picknickväder nu, tack.

regler.

Har jag visat er denna lapp? Min lillasyster (då 6 år) förklarar att hon  vill vara ifred. Men om man verkligen vill henne något så går det bra att knaka.

Om man nu skulle vara lite korkad och inte förstår vad 'knaka' betyder,
så kan man ta hjälp av bilden.

Dagens Media säger sitt.



Ps. Jag förlåter er för stavfelet. Anna Grönkvist också. Och Sofi Olsson. Men gör inte om det. Tack.

Yes.

Hon är en sån som undrar hur det gick med presentationen. Hon är en sån som skickar ett sms på natten och tackar för en kul kväll och hoppas att jag kom hem ordentligt. Hon är en sån som går ut och dansar med en fast hon kanske egentligen är alldeles för trött. Och så har vi askul, somvanligt. Hon är en sån som är intresserad av vad man säger och lika intressant att lyssna på. Hon är en sån man vill hänga med en lördagskväll och en sån man vill ha i sitt liv liksom.


sova middag? snarare sova lunch.

Update: en mil. femtionio minuter. trött som fan. sova nu. puss.


pigg lärka!

God morgon alla ni bakfulla! Nu drar jag iväg till gymmet. Tänkte springa en mil och även bättra på träningsvärken i magen.

 

Sen är jag sugen på mat. Och att shoppa för det var längesen men förmodligen kommer jag inte shoppa ordentligt förrän nästa år i alla fall inte med rent samvete. Lång mening. Så skönt att skriva precis som man vill här utan att någon ska tycka att meningen är lite för lång för att "funka". Här funkar det. HÄR ÄR JAG BOSSEN! Ah vilken kick!! På den kanske jag klarar två mil.

Ciao!

en helt ny värld!

Mycket produktiv fredag! Har gjort klart City Gross-bloggen (gå gärna in och skriv en töntig kommentar! det kommer ge oss pluspoäng i redovisningen taaaack) och även hunnit med en hel det i Hästen-projektet. Men det viktigaste och det som kommer ha störst betydelse för framtiden är en idé om hur världen ska ta form inom kort. Detta är egentligen sekretessbelagt. Det får inte, under några omständigheter, komma ut. Om någon tar denna idé kan det få förödande konsekvenser för alla inblandade. På denna jord. En hel del alltså. Ja, typ nio miljarder.

Men okej. Ni vinner. Jag kan berätta.

Man skriver ner alla årets dagar på lappar. Första september, andra juni, sjätte oktober och julafton. Annandag pingst, nationaldagen och tjugoförsta mars. Ja, ni fattar. Vi ändrar så att tiden är densamma i hela världen. Visst att det blir mörkt för vissa mitt på dagen och det kan ju va lite jobbigt. Men så får det va nu. Klockan 00:00 sänder alla tevekanaler 'dragningen'. Här ser vi då vilken dag som komma skall. Snacka om att ta dagen som den kommer. Alla har samma förutsättningar. Det kan komma fem tisdagar i rad. Sen kan det bli så att du får fira din födelsedag, julafton, midsommar och påsk efter varandra. Livet blir mer spännande helt enkelt!

Frågor på det?

fredag?

Jag har vaknat på rätt sida idag. For once. Jag är glad ungefär en gång om året, resterande 364 dagar är jag arg och butter. Men idag är jag glad! Det är tydligen fredag? Sjukt ju. Fattar inte vem som snodde veckan från mig? Men okej. Vi kör fredag! Rosa klänning för att fira.



inbjudan.

När hyresvärden åker på semester fylls mitt kylskåp. Tackar och bockar för det. Men nu undrar jag... HUR ska jag få i mig fyra liter mjölk, tre liter yoghurt, en gräddfil, en liter nyponsoppa, två förpackningar med leverpastej, fyra paprikor, en gurka, tjugo päron, tre clementiner och två äpplen innan det blir gammalt? Det kommer som ni förstår, inte att gå. Så vi kör favorit i repris; yoghurtfest för sugna!


life.


gott nytt år! ...eller?

Jag rycker till, blir rädd och försöker skydda huvudet. Det går snabbt och allt sker instinktivt för jag tror nämligen att en skottlossning pågår precis utanför mitt fönster. Men jag borde ha lärt mig nu. Det står ingen galning här utanför, utan det är grannarna som är igång (igen) med att fyra av raketer. De sätter himlen i färg som om vi välkomnade ett nytt millenium. Fyverkerierna sprakar och lyser upp en kall januarikväll. Men jag kan inte sluta undra. Varför? Har de något att fira varenda kväll? Är de beroende av raketer? Försöker de spela balla? Vill de kanske bara förgylla vardagarna för sina grannar? Tack i så fall, det är jättefint. Dock är det kört för mig om det skulle bli skottlossning på gatan utanför mig. Jag kommer nämligen inte lyfta ett ögonbryn.

snöat in på dikter

Ett solsken blir inte vacker
utan regnet som kontrast

Värmen tinar inte frusna händer
utan kylan som frusit dem

Hur skulle då godheten kunna tas emot
med en öppen famn
om inte hatet dess för innan
varit på besök?

tisdagsgalen. på ett bra sätt.



big danger.


tyckte jag hörde at pay-offen var död?

Har suttit i en timme nu (himla mycket sista sekund) och försökt komma på en bra pay-off till Securitas. Faktiskt mycket svårare än jag från början trodde. Antingen hamnar jag i facket där det låter som att jag pratar om mensskydd. Typ "Feel safe, everyday". Eller så låter det som ett slagord från Mr. Obama. "In safe we trust!". Det blir bara trams allithop. Har dock en backup-tagline om jag nu inte skulle få någon snilleblixt innan förmiddagslektionen imorgon. "When Batman is busy". Bäst ju, men det känns inte som om Securitasfolket har samma humor som jag?Måste komma på något trökigare. Kanske bara blir något simpelt som... "Don't worry".

RSS 2.0