Fillekring.


Okej, det gick tydligen inte att visa. Synd. Kan ju ladda upp hela grejen på youtube och länka men det orkar jag nog inte. En annan dag kanske. På torsdagar, som idag, äts det ärtsoppa och på lördag är det fest. Men fredag är nog ändå den dagen som känns bäst. Eller?

För mig blir det en pluggisfredag, vilket känns gött. Har en del stora uppgifter att ta mig an! En ölkampanj ska kommas på samt medier att presentera denna i. En dialog på tre sidor ska skrivas och min bokinledning ska äntligen avslutas. Idag berättade jag och min grupp en story om en kvinna som blev taget på rumpan i tunnelbanan av en man som hade handprotes. Om det fortfarande är kul i skolan? Hell yeah. 


sooooool.

Lunch! Första gången med egen matlåda till och med. Tänkte ta en fräsch bild som jag kunde visa men
1. Who cares?
2. Den såg inte ett dugg fresch ut.
MEN god. Så, nu har vi rett ut det. Det är en uuunderbar dag för er som missat det. Farsan ringde tidigt imorse för att säga att det är världens bästa torsdag idag. Bara allmänt sådär och det var ju mysigt! Världens bästa vet jag inte, men säkert topp tusen. Undrar hur många torsdagar jag upplevt? Topp tusen måste vara grymt bra? Nä den här torsdagen kvalar nog inte in på den listan om jag tänker efter. Den bjuder på sol i alla fall, det tackar vi för.
Nu anländer Björn och lektionen kan börja! Mors!

"the other side".

Är det så här det känns att vara vuxen? Springa runt i mataffären och bocka av en "att köpa"-lista. Få med sig allt och lite till. En annanas till exempel för det var ju så bra pris. Tio minuter tills tågets avgång, bra då hinner jag skriva ner resten av veckans händelser i kalendern så att inget glöms bort. Läser gratistidningen påväg hem för att få ett hum om vad som händer i världen utanföööör. Låser upp nyckeln till mitt alldeles egna lilla place och kokar upp vatten som ska bli till citronté. Har lyckats klämma in en vardagsdate med mamma, inte illa pinkat. Vi har inte så lång tid på oss, det finns ju annat som behöver göras en onsdag. Räkningar ska betalas och arbeten ska skrivas. Middagar ska lagas, helst så pass mycket att frågan om morgondagens lunch får ett svar. För att inte glömma disken sen, den blir inte ren av sig själv. Tydligen... Det är så här det känns att vara vuxen alltså? Var det inte värre än så här..?

2513 är mitt turnummer.

Idag fick jag hem min nummerlapp (säger man så?) inför Topploppet på lördag. Jag börjar faktiskt bli lite nervös, då jag inte har en aning om hur det kommer gå... Om det kommer gå. Om jag kommer gå. Eller om jag klarar av att springa hela vägen! Eh, ja. Vi får se. Känns i alla fall som att det kommer bli ett kul event med bra drag och taggade människor! Kanske måste jag köpa mig ett par nya springskor? Eller kan jag ha mina ballerinapjucks..? Shit, vad har jag gett mig in på  :|


snälla rara söta anna, säg kan du inte stanna?

lunchrast. alltid finns det nåt att sysselsätta sig med. nu ska jag ner och sällskapa tjejerna i rökrutan. jag är hon som inte är med i gänget på riktigt eftersom jag inte röker. den ocoola liksom. men jag glider med ändå :-)

ny mössa och mjuka strumpor satt fint idag. nu skulle det sitta fint med sömn. puss.


"hello"


(vi har börjat jobba mycket med skiljetecken i plugget och jag har visst hittat en favorit. efter kaninöronen då)

Hemma! (Eller aa okej, för en timme sen.) Just nu måste måste måste jag skriva på min bokinledning som tydligen skulle vara klar idag. (?!) Missade det totalt. Så nu blire skrivmaraton ikväll, kreativ presentation imorgon och sen är det bara att ta sig an nästa uppgift. Påt igen ba! Den här utbildningen känns så perfekt denna höst och vinter. Ser verkligen fram emot många mörka kvällar med värmeljus, lussebullar (Närå jenny, jag lovar att inte äta någon innan första advent), ett blankt papper och en blyertspenna. (Nej igen, jag tänker inte övergiva handskriften bara för att jag träffat Mr. Mac). (Många perenteser i denna lilla text). (Sorry, va ba tvungen, hehe).

alla goda ting...

Eftersom min dator tydligen inte vill publicera bilder för tillfället,
så lånar vi en från Sandy the one and only.



roman för femåringar?

Ibland är det hur skönt som helst att bara vara ensam och själv. Ibland är det skit och helt förjävligt. Om man har valt det själv är det okej, men när man är maktlös känns det ju lite sorgligt på nåt sätt. Tur att jag valt min eget sällskap ikväll dååå. För er som undrar hur det går med författarkarriären så kan jag säga att det går sådär. Mitt sätt att formulera mig på är inte direkt på topp ikväll, känns som om jag satsar på en roman men resultatet mer liknar nåt för femåringar. Bara bilderna som fattas. Tror jag släpper detta för ikväll och satsar på sömn istället! God nath.


myspysgos.

Inlindad i världens största filt sitter jag och skriver en inledning till en bok. Om den blir bra kanske jag passar på att bli författare. Vi får se hur det går.
Skulle lägga in en bild på mig här men det ville inte fungera. Ni kan ju hämta lite inspiration från denna kanske:


"måndag".

Tjenahejsan. Visst var det någon reklam för typ glassbilen där de sa tjenahejsan? Vill minnas att alla snackade om den när vi gick i högstadiet...
"Måndag" idag alltså. Har pluggat med Johan på café string, jobbat ett par timmar på Åhléns, sprungit femtio minuter runt halva näsbypark, lagat hamburgare och kollar nu idol. Full rulle fast ändå känns detta som en himla lugn dag, lite uppvärmning för resten av veckan. Ikväll och imorgon ska jag begrava mig i plugg vilket känns fint. Nu ska jag käka vitmögelost och dricka annanasjuice. GÖTT.

one minute woman.

Visst är det härligt att bo med natur runt omkring sig. Men fasen vad jag saknar en minut till mataffären, en minut till shopping, en minut till buylando, tunnelbanan och allt annat...





söndagsfest!

Allt annat än städning lockar just nu. Och ändå är det precis det som behövs göras, såklart ju. Har köpt på mig lyxjuice, mintchoklad och nektariner. Fest ikvälll (jag skiter i det röda strecket som försöker hindra mig från att publicera ett "felstavat" ord) igen som ni hör. Igår fyllde min bästaste bästa Annica år, men jag fick inte ge henne en grattiskram för hon är långt bort i landet Kina. Hej Annica, hoppas du hade en bra dag trots min uteblivna kram! Nä, kom igen nu Nathalie din late jävel! Städa och gör det lite mysigt nurå! Okej. Sorry, måste gå nu. Någon skriker på mig.

ett inlägg tillägnat armbågslapparna.


kvar i nåt jag lämnat.

Idag känner jag mig som en dimma, om ni kan tänka er? Inte dåligt, men lite luddig sådär. Kvällen igår var bra, om än lite konstig. Hur som helst så slutade den med att jag kom hem säkert i en vit limousine. Som vanligt, med andra ord. Nu bär det av till Täby Centrum där min lillasyster ska gå modevisning och i kväll (vafan jag vill skriva ikväll som ett ord men det är tydligen fel?) är teven min bästa vän. Puss.

lördag!

Mycket photo booth just nu, men jag har ju precis upptäckt detta fenomen och är såklart såld. En kamera i datorn liksom! svinbra ju. nu drar jag mot stockholms stad för att möta upp ett par fina tjejer.

prima ballerina.

Hej ni bakfulla typer och ni andra. Snart bär det av mot stan. Kan tyvärr inte berätta var dagens arbetsplats ligger för idag kommer jag vara utklädd till ballerina. Ja, en snortajt liten dräkt ska jag ha på mig och så ska jag dela ut godis och informationsblad tillsammans med tre andra tjejer. Håller alla tummar jag har för att jag inte träffar på någon jag känner... Herregud, vad gör man inte för pengar va?

Nu: frukost!

tillbakablick: Visby 2010.











pinsamt.

Förretsten, sjukt pinsamt igår på Debatt! Såg ni? De där killarna Nemo och Jocke... Alltså jag tyckte så synd om deras föräldrar. Den enes päron kanske kan komma undan med att säga att de hittat fel Nemo och är tvungna att leta vidare? Inte vet jag.

missbruk av kaninöron.

Den här fredagen blir som en i gänget av vardagar. Ska jobba hela dagen imorgon så ikväll blire inte mer än idol, ostmackor och långfilm. "Se upp för dårarna". Fast numera behöver man inte göra kaninöron när man skriver ut en filmtitel. Det är tydligen lite gammalmodigt sådär. Men jag gillar kaninöron. Fast bäst är de när de placeras på fel "ord".

ps. fan vad "skådisarna" i Se upp för dårarna är dåliga!


bea!

Sitter här uppe i tornet och försöker komma på en bra konceptreklam för Rydbergs bearnaise. Har lärt mig att inspiration aldrig kommer till en, utan man får se till att hämta den själv. Bara att sätta ser ner och ge sig fan på att komma på nåt. Så det ska jag göra nu... Vilket trist inlägg ni fick levererat denna fredagsförmiddag va? Kan bli så ibland. Snart lurre, jag UNDRAR vad jag ska äta. Bea?

MORNING!

jag vinkar till er på bilden! kanske har ni märkt att det är min nya grej. min signatur kan man säga. har man inget speciellt av naturen får man se till att skaffa nåt. jag har skaffat vinken! hej hej!

kungar eller puckon?

Nu börjar Debatt på ettan och ikväll ska de snacka Kungarna av Tylösand. Själv var jag väldigt nyfiken på detta program tidigare och såg fram emot premiären. Trodde att vi skulle få se någon typ av blandning mellan Big brother och Paradise Hotel (gillar båda dessa.) Pinsamt, absolut, men alldeles för underhållande för att inte titta. Man skäms å deras vägnar men är samtidigt tacksam för att de underhåller en mellan middag och sängdags. Men dessa "kungar" av Tylösand. Jag vet inte. Det är pinsamt, ja. Man suckar högt, skäms och skakar på huvudet som om man vore en tant på sjuttiofem barre. Men underhållningen, vad hände med den..? Nja. Nä, unlike på den.

Hon vinner idol 2010. Kom ihåg var ni hörde det först.


Loffe the man säger hej och godmorgon. Jag och chris också.

sorry för mörk bild, men jag har hört att jag är snyggast i motljus...

john blund, var är du?

Jag kan somna på en bänk mitt i stan. Jag kan somna på ett flygplan under start och på tunnelbanan i rusningstrafik. Men inte här i min säng, en onsdagsnatt klockan 00:50. Hundra spänn på att det är fullmåne. Jag ser inget annat alternativ.

hälsning.

Hejsan compysar.
Vad äter ni förresten? Jag uuundrar vad ni äter.
Och vad ska ni äta till efterrätt? Det kanske låter gott!
MEN! Jag är hemma nu. Och... och... ska titta på kungarna av tylösand.
Och... ha det så kul ikväll. Hejdå!!

(inspiration)

"någon som kan köpa ut?"

Mina fötter är sönderdansade och jag funderar på vilka jäkla sulor afrikaner måste ha! Fast å andra sidan kanske de inte dansar runt på parkettgolv... yeye. Mycket bra dag idag! Vi fick bland annat visa upp reklamer som vi tycker är bra. En som jag ville visa men inte kunde hitta på youtube är den där glasögonreklamen. Synsam tror jag det är. En man står utanför en av deras butiker och försöker desperat få kontakt med förbipasserande.
"Hallå, tja. Kan du köpa ut åt mig...? nähe. Men... kan du köpa ut då?" De vill informera om att du som kund får din ålder i procentrabatt. Han raggar alltså gamlingar som kan köpa ut glajjer åt han. Fenomenaaaalt ju.

Andra schyssta grejer:



ctrl alt delite

Jag har lättare att uttrycka mig i skrift. Orden flyter lättare och man kan stanna upp där man känner för det, tänka en stund och fortsätta när man vill. Utan att det märks. Oftast skriver jag för att jag vill få distans till någonting jag funderat över, tänkt på eller känner. Det är lättare att släppa då. Gå vidare med livet liksom! Det är skönt att överföra dessa virvelvindar som går runt i huvudet, ner till fingrarna och låta tankarna ta plats någon annanstans, utanför hjärnan och dess milslånga tankebanor. Man ser orden, meningarna. Förstår kanske innebörden på ett annat sätt. Ser en klarhet. Men klarheten behöver inte alltid vara positiv. Den kan bidra med biverkningar av ytterligare tankar och funderingar, som man inte alls hade tänkt sig. Men då är det bara att trycka ctrl alt delite, eller redigera ångra en massa gånger. Skriftspråket är i alla fall en bra uppfinning. Precis som eltandborsten.

En fundering till bara... Man kan sitta och lyssna på ett pågående ljud hur länge som helst, men inbland hör man det inte förrän det stängs av. Hur konstigt?

Min nya idébok!


kalltsomfasen.

Hej! Nu drar jag ut i regnet. Inte aaaalls sugen. Jag vill helst bara krypa ner under täcket igen. Men nu kör vi tisdag!


.


snacka om cykeltur!

Igår fick jag en ny kompis av mamma. Är mycket glad för det, för nu kan jag sova en kvart längre på morgonen!


café puck

Melissa Horn sjunger för oss här på Puck. Försöker mig på att skriva en text men inspirationen är nere på noll... Och vad bör man göra då, compysar? JO, släppere. Så det gör jag nu. Tänkte packa ihop mina grejer och bege mig till sats. Förbruka lite energi och kanske få tillbaka some inspiration.


sjukt mycket plugg just nu. utbrändheten ligger runt hörnet... eller?


skäms sverige!

Jag är helt mållös här hemma i vakan. Trodde inte att folk i detta land skulle, med bra känsla i magen, skulle kunna placera Sverigedemokraternas valsedel i kuvertet. Trodde att människor var smartare och faktiskt såg allvaret i deras politik. Jag var tydligen väldigt naiv. Vart är vi på väg egentligen? Jag fick precis flashbacks från 1939...

val 2010.


all in.

Shakira står för musiken denna kväll. "valwaka-waka"

jag glider...

Härlig kväll igår med klasstjejerna! Kul att visa skåningen var man ska dansa på kvällarna! "jag vill ha donKen" skrev malin 02.05. Cheesburgarna ett par minuter senare blev kvällens enda utgift! Tack Nathalie /plånkan.
Kom precis hem efter ett besök hos mamma där vi bakade äppelpaj och drack kaffe. Hon berättade om hennes och Pers kväll igår, (hennes man) att de käkat ute och sen hälsat på en vän på Ljungrens. Jaha, men vänta lite här. Det var ju där jag var..? Haha. Om jag hade sett min mamma ute i vimlet igår vid elvatiden så hade jag förmodligen bara vänt om och lovat mig själv att inte dricka mer. Trodde att chanserna att stöta på Jude Law på dansgolvet var större än att se morsan där. Så det kan bli va.
Nu ska jag äta yoghurt med valnötter, kvällen till ära. 

for your information.

Första gången på tre veckor som jag vaknat av mig själv. Pig som en gris är jag nu efter ett shapepass med morsan och en frulle i sängen. Att berätta att den nu är full med smulor förstör lite den härliga bilden av min morgon, så vi skippar nog det.

"jag kommer aldrig att skaffa en blogg! varför ska jag dela med dig av vad jag gör på dagarna, det är ju ingen som är intresserad av att läsa det??"

Nej det är ju ingen. För vem läser boggar nu för tiden? Och en del personer som skriver om vad de åt till middag och vilka skor de planerar att köpa, har ju inte över hundratusen läsare i veckan och tjänar bättre än en högstadielärare.
Jo. Folk vill läsa om andra människors liv. Annorlunda liv. Vardagliga liv.
Nu ska jag duscha, sen klä på mig och sen åka in till stan. Så ni vet :)

blåval.

Ett scenario som jämför de två blocken som på söndag tävlar om makten:


En kvinna mår väldigt dåligt. Hon berättar för sin vän att hon vill ta livet av sig. Hur bör vännen bemöta detta?

1.) "Sluta upp nu för fan! Jag vet att du har det svårt just nu, men du får inte ge upp. Jag finns här för dig men du måste välja livet!"

2.) "Jag förstår det. Hade jag varit i din situation hade jag också velat dö."


ofrivillig besserwisser.

De flesta människor tycker ju om att få rätt, visst? Man tror på något, argumenterar för något och är ganska säker på sin sak. När det visar sig att detta stämde överrens med verkligheten så blir man ju nöjd. Oftast. Men inte alltid. Ibland tror man någonting och försöker få klarhet i hur det faktiskt ligger till. Man frågar och agerar för att få bevis, men när det sen visar sig att man faktiskt hade rätt, önskar man ibland inget hellre än att sökandet efter bevis aldrig ens ägt rum. Insikten av att ha rätt kan nämligen vara bland det värsta som finns.


om det så är det sista jag gör.

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsöööööl.

fri day

Photoshop hela fredagen. Inte riktigt min grej det här men förmodligen är det bra att kunna för framtiden... Så jag lyssnar och försöker ta in så mycket som möjligt. Känner mig ofokuserad men det kan ju också bero på att det är fredag. Och sol ute. Oj nu kör vi igång här igen. Tjopp!

btw, snygg morot på bilden va. (matchar dock rubben :)



Nu går jag och lägger mig.
Tänkte att det kan va bra att ladda upp med lite sömn inför helgen. Oftast tycker jag att det är skönt att va själv, men inte just nu. Inte ikväll. Jag är sällskapssjuk som satan... Och vet ni vad? Satan är den mest sällskapssjuka som finns. 
Tänk då! A precis.


smaka på livet.

Second hand-butiken fick fira årsdagen utan oss. Det blev politiksnack så söder istället. Sedan bar det av hemåt för att plocka ihop en perfekt middag. Äpple, vitmögelost, dadlar och choklad. Nomnom.



För ett par dagar sen pratades det om "äckliga" matkombinationer på radio. Lyssnare skickade in mail och berättade om spännande kombinationer så som kaviar på pannkakorna och prinskorv doppade i strösocker osv. Vem är det egentligen som bestämmer vad som passar med vad? Jag vill ha banan till tacos och jordgubbssylt till min blodbudding. Man ska inte vara så trångsynt tycker jag, då missar man nog väldigt mycket på vägen.


Forsbergs 24/7

Beyond Retro fyller 1 år och jag och Joseph ska fira! Undrar om jag hinner hem innan det är dags att åka till skolan imorgon bitti. Börjar fundera på möjligheten att flytta in på skolan. Jag menar, den summa som jag faktiskt betalar för denna utbildning... De borde ingå i alla fall... tio nätter. Eller? Jag tror det. Härligt att vakna upp, gå ut i trädgården och käka frulle. Möta lärarna och klassen under tandborstningen och dra på sig strumporna sekunderna innan lektionen kör igång. Har ju till och med ett litet skåp nu också. En look-in-closet är kanske inte drömmen men jag får i alla fall sova en och en halv timme längre på morgonen.

tjerlek.

Har läst upp kärlekstexter för varandra hela morgonen. Har blivit både rörd, härligt berörd och gråtit av skratt. Nu har vi klasslurre men jag måste rappa på (watch out petter) för jag måste få till en idéskiss till klockan 13.00.


hejsan petronella ifrån plaskeby. det är dags att fälla upp sitt paraply.

Hej från mig och new friend Mr Mac. Vi sitter i plugget och lär oss om InDesign hela dagen och mina ögon strejkar och vill inte va me. Trist tycker jag. Nya läraren också verka det som... ops. Back to work, hörs snart igen.

fin bild. fina tjejer. nu går vi å lägger oss. okej? godnatt.


tidsfördriv.

Är du...


Arrogant:

Osäker: sällan

Trött: just nu? ja

Intressant: jag vill säga ja så jag säger ja

Smart: jarå

Barnslig: ibland

Liten: om man jämför med nån som är stor så är jag liten

Skoltrött: nej. skolpigg

Rolig: askul

Pratglad: ibland

Frågvis: alltid

Organiserad: försöker

Hälsosam: när jag vill

Blyg: njäe

Lätt uttråkad: ja

Vegetarian: nesch

Besatt: inte av nåt

Filosofisk: ja det kan man kanske säga

 

Har du...


För många vänner:
för många? ne

Tvångstankar: hade när jag var yngre

Färgat håret: längesen nu

Brutit några ben: nope

Några piercings: tre hål i öronen

Egen dator: jepp, två

Bra självförtroende: ja

Komplex: nä

Kysst någon: det har jag

Sagt jag älskar dig till någon idag: nej

Varit kär: ja

Dumpat någon: ja

Gjort något olagligt: ja

 

 

Vem...


Saknar du:
alla mina pluggisar till vänner

Vill du döda: nej ingen
Kramade du senast: malin

Skrev du till sist: annica

Vill du vara som: mig själv

Fick du sms från senast: jessica

Ringde dig senast: jenny

Ska du gifta dig med: fortfarande oklart

Får dig att skratta: mamma. till och med på sjukhuset :-)


välkomnar hösten med senapsgult.


vårt val.


Big Mac.

Idag mina vänner, är jag helt schlut. Kvällen igår var najs, Malins pojkvän övervann scenskräcken och bjöd på ett gäng fina låtar. Somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för tidigt. Dålig kombo.

Äntligen har jag och två klassisar kommit igång med ett projekt som vi filurat på ett tag. Domännamnet köptes idag så nu är det bara resten kvar! Mucho spännande. Ni minns att jag köpte min nya vän Mac för lite mer än en vecka sen? Jo precis. Jag tycker att det är viktigt att man går långsamt fram i nya relationer, tar det varsamt och försiktigt, ingen stress. Jag känner hur han tittar på mig där genom kartongen och jag kan känna att det är dags att ta steget. Nu ska vi lära känna varandra. Imorgon ska han till och med få följa med till plugget för första gången.

Nu ska jag vara barnvakt en timme, sen är det teven som gäller för resten av kvällen. Så jela skönt.


hello goodbye.

Hinner inte mer än att säga hej och hejdå. Nu drar jag till den gamla stan för att se en stjärna födas =) hans nervositet har dock framkallat feberfrossa så vi får se hur det går. Ses senare alligator, om ett tag krokodil.

långhelg.

Söndagar känns numera inte som riktiga söndagar, bara för att måndagarna är lektionsfria för oss copysar. Det blir nästan som en extra helgdag, trots att jag vet att det kommer bli plugg varje måndag ändå. Imorgon blir också en extra helgdag, för jag ska på en spelning in the old town och förmodligen blire lite öl på det. Schysst. Känns som om denna vecka kommer att springa förbi mig i samma hastighet som mr Bolt skulle gjort.


mamma mia!


http://www.youtube.com/watch?v=yP48GAH54q0

alla har vi väl en ängel på ena axeln och en liten djävul på den andra? om ni tittar noga i mitt ansikte, kan ni då se se vilken filur som befinner sig på vilken sida? jag kan.


"high on something".

Hej från mig 9 kilometer senare och lite middagsinköp.

När vi ändå snackar musik här, så tänkte passa på att skryta lite om min kusin som snart kan titulera sig som låtskrivare på riktigt. Checka in hennes myspace, om ni vill. Jag tycker ni ska.


Ensam mamma söker börjar snart! Ja men skratta ni. Ge det två program i rad så lovar jag att ni också har söndagkvällarna bokade resten av säsongen. hihi. Premiär om en timme! weeehoo.


tänkte dela med mig av lite favoriter.


 
 johnossi
 sister hazel
 maria mena
 john mayer
 michael jackson
 dishwalla
 shakira
 stephen simmonds
 damien rice
 robyn
 joe
 gyllene tider
 coldplay
 alanis morissette
 usher
 death cab for cutie
 melissa horn
 jack johnson



en typiskt söndag typ.

I'm alive. Ingen tvekan om det. Har dock fullt upp med att städa, diska och rensa det sista i garderoben. Det blir inte många knop denna söndag verkar det som. Efter detta är det bara ett träningspass och en film som skall klaras av. Sen är jag nöjd. Har precis skrivit klart texten "min första kärlek" som ska lämnas in på torsdag. Det gäller att ligga steget före va! (eller aa jag tänkte prova det for once)


.


det blir inte alltid som man tänkt sig.

Skulle ju varit iväg på inspark hela dagen idag. Istället har jag befunnit mig på sjukhuset i över sex timmar. Ni minns att jag hade ont i magen igår? Trodde det var brödets fel, brukar vara känslig mot sånt. Men det gick aldrig över och inatt har jag vaknat över tio gånger. Kunde knappt ställa mig upp i morse för att det gjorde så ont. Idag har jag gått igenom i princip alla undersökningar som finns. Utan resultat. Snork. Eftersom jag inte fått nån diagnos, funderar jag på att dra in till stan och käka med klassisarna ändå. Får se hur det känns efter lite sömn. Godnatt!

kiss.



nionde i nionde.

fin kväll med malin, käk, vin och idol. och alldeles för gott bröd med choklad i. mmmmmmm. längtar tillbaka till stan som fasen, vill flytta vill flytta vill flytta nu. aj min mage skriker på mig att jag inte får mata den med så här mycket deg. sorry magen. jag känner mig lite spattig fast jag är galet trött. som tur var slapp jag promenera hela vägen från tåget då min farsa kände för att leka taxichaffis! gött. imorgon ska copyettan sparkas in på riktigt på skolan! spenande. mycket blaj på mig idag. det är nog dags att kissa och gå å lägga sig. eller aa, mig.


slänger in ett hej.

Update från Forsbergs: bra torsdag! nu ska jag på date.


konsten att inte säga allt.


jag vill varken rädda världen eller förlösa barn. är jag egoistisk?

Haha, onsdag är det ju idag. Onsdag och inget annat. Man blir förvirrad av att ha en icke-skoldag på måndagar.
Försöker febrilt komma på en annonsidé som ska redovisas imorgon. Findus är avsändaren och det står still i hjärnkontoret just nu. Måste komma i stämning bara, sen ska det nog blixtra till ska ni se.

Har funderat lite kring det här med yrkesval. Fem av mina vänner utbildar sig just nu till sjuksköterskor. Två av mina närmaste tjejkompisar har en dröm om att rädda världen. De åker på långa resor till Tanzania för att lära sig om prostitution och kvinnors situation i länder som dessa. De tar hand om kvinnor som ska bli mammor inom ett par minuter och hjälper till vid själva förlossningen. De läser om sjukdomar och drömmer om att hjälpa. Jag pluggar reklam jag. Jag lär mig om kreativt idéarbete och hur jag bäst anpassar mitt uttryck till olika medier. Jag drömmer om att göra en megabra reklamkampanj till ett ascoolt företag. Jag känner mig aningen egoistisk. Jag har ju inga planer på att varken rädda barn i utsatta länder eller föröska komma på ett botemedel mot aids. Men däremot är jag så sjukt glad och tacksam för att det finns människor som drömmer om det. Tur att det finns såna som vill ta blodprov och förlösa barn (säger man så?) De förstår sig förmodligen inte alls på min stundande glädje över att ha kommit på en klockren rubbe till en Findusannons. (yes där satt den)

tisdag.




chillar. typ.

Halv åtta hos mig! mitt favoritprogram. efter idol dårå. men de lirar inte i samma division direkt. Med andra ord så sitter jag bänkad ikväll! Samtidigt som jag tvättar. Och kokar ägg. Pluggar redovisningsmanus, rensar garderoben och försöker lära känna med min nya dator. Jag har lite tankar om hur jag ska utveckla bloggen här. Är, som ni kanske märkt, inte så nöjd med tråkinlägg där jag berättar vad jag gör om dagarna. Men AH, IDOL NU!

tre rum och ett badkar sökes.

Eh, över etthundra (!) sidvisningar idag. Tjena. Inte dåligt. Hur kan man utnyttja detta på ett bra sätt då? Kan ju till exempel kasta ut en krok om att jag söker efter en lägenhet i stan! Gärna en tvåa eller trea. Helst med badkar. Och balkong. Och snyggt kök också. Hehe. Gaaah, jag var så jävla irro när jag kom hem nu ikväll. SÅ trött på att det tar en och en halv timme att komma hem från stan. Med trötta fötter som ikväll kan man plussa på en kvart. Men nu lyssnar jag på spellistan "soft" i spotify och känner mig lite lugnare. Ska käka en yoghurt nu, fasen de tar aldrig slut. Kan yoghurt föröka sig?


vecka trettiosex, välkommen.

Jag vet inte jag, men känner ni också att den här veckan kommer bli en kick-ass-vecka? Efter en springtur och en nybakt valnötsfralla är jag redo på alla sätt och vis. Nu kör vi!

en sista grej ba.


får
jag be er om en tjänst? lämna en liten kommentar här! ni får va anonyma om ni vill.
tack! nu går jag och lägger mig. god nath.


viktigt att lära sig av sina misstag.


äter choklad och kollar film. jaha?

Farligt att blogga på söndagkvällar. Speciellt om man inte vill blotta hela sitt känslotillstånd! Haha. Det blev ingen tillfällig flytt till stan. Stannar här ute på vischan istället, inget fel med det inte. Jag skriver redovisningsmanus, äter choklad och kollar på treans långfilm. Alltså, det är ju en sån här blogg jag INTE vill ha. "Idag har jag gått en promenad och det var trevligt". Jaha? Och? Nä jag får skärpa mig.

Fan alltså, jag föraktar mig själv när jag känner att jag inte tål vissa människor! Jag vill vara en öppen själ och släppa in alla typer av personligheter, acceptera att alla är olika och se det fina i det. Den lilla ängeln på min högra axel kan inte förstå min frustration över att behöva konversera med vissa människor, medan den lilla djävulen säger att man inte kan älska alla och att det är okej. Att man till och med kan få tycka väldigt illa om vissa. Bör man jobba på att kunna se det fina i varje individ eller är det okej att bara inte vilja ha med en del personer att göra?

hej nya kompis.


någon som vill ta sig an mig som elev i en mac-kurs?


sunday.

Morning, typ. Tog ett titt på dagens schema och där stod det PLUGG med stora feta röda bokstäver. Passar på att äta lite frulle samtidigt. Himla fin dag idag, inte sant? Bla bla bla. Jag ska fråga en kär vän om jag får bosätta mig i hennes lägenhet under kommande vecka. Skulle vara både skönt, med tanke på att jag kommer närmare plugget men även mysigt att få lite sällis. Börjar nästan tröttna på mitt eget sällskap nu... 

 

Dator då. Ska försöka shoppa en idag... synd att jag är så extremt ointresserad av allt som har med teknik å göra. Bryr mig liksom inte över huvudtaget. För min del skulle jag verkligen kunna gå runt med en nokia 8210 och farsans gamla PC. Men det gäller att hänga med i svängarna nu när man är mediatjej.

tårta och jordgubbschampagne. det är ju lördag.

Hej kompisar.
Idag har jag skissat på annonser, köpt en asbillig tröja, ätit tårta och druckit jordgubbschampagne. Jaha, nä jag tyckte jag hörde någon som frågade. Anyway... Jag vilade verkligen upp mig den där sista veckan på sommaren och bunkrade upp med energi. Nu gör jag av med den. Spännande att se hur mycket som finns på lagret. Har sovit ca sex timmar per natt hela veckan plus att jag druckit öl två av kvällarna. Pluggat och jobbat. Känns bra att vara sysselsatt, då slipper man tänka så mycket.

Hade yoghurtprovning med syrran nu ikväll, var ju tvungen att ta slut på dem innan bäst-före-datumet passerat. Planer för kvällen? You tell me. Eller nä you don't. Men vi får se. Ska ba checka energilagret.


bärfrukost.

Fördel med att bo ute på landet.


tre snabba.

Okej det blir tre korta inlägg på rad. Men that's okey! Jag lyssnar på slash's snakepit och tänker på min amerikaniserade vän obbe. Hej jag saknar dig.

Nu: Sova. Imorgon: Skola. Och efter det: Forsbärs!
Gött. Godnatt.

<3

go go, go, go
go, go, go charlie
it's your birthday
we gon' party like it's yo birthday!


vem köper suddgummin när det finns deleteknappar? eh. jag.

Alla i min klass sitter där med sina macbook superpro i klassrummet medan jag undrar när det blev ute med papper och blyertspenna? I helgen ska jag dock införskaffa mig en jag med, men mest för syns skull. Vill ju inte dra ner standarden i klassen liksom, vi är ju en superproklass!


jag burkar klä ut mig för det tycker jag är kul.


life is life.

Jag har redan en dagbok. En hemlig bok där jag skriver ner alla mina hemliga tankar. Så en massa djupa funderingar och analyser är ingenting som jag kommer att dela med mig av här. Inte så ofta i alla fall. Dock vill jag bara kasta ut tanken som snurrat runt i mitt huvud ikväll: Det är sjukt hur ens liv kan förändras så fort! Jag tänker tillbaka på maj. Herregud, vad mitt liv inte såg ut då som det gör idag. Nu sitter jag här på andra sidan sommaren och tänker att allt handlar om val. Små och stora, alla avgörande för helheten.
Livet, vilken jäkla grej egentligen.

"det ska prutas något så innåt hellskotta".

För er som är jättenyfikna på hur det gick med brännbollen idag; den uteblev. Kan bero på att någon av tvåorna läst min blogg. Kan bero på regnet. Fortfarande rätt osäkert. Istället drog vi ihop en massa stolar och drack öl i ett av klassrummen. Inte bara alla i klassen, utan alla i hela skolan. Asmysigt ju, att man skulle kunna bjuda hem hela plugget på lite förfest.

Hittills har vi fått ungefär fem uppgifter som ska vara klara till nästa vecka. Det mesta är grupparbeten så det gäller verkligen att planera sin tid. Jag hade väl kanske inte tänkt till ordentligt när jag bokade in mig på jobb både imorgon, måndag, tisdag och onsdag... Så himla tur då att allt plugg som ska göras lika gärna hade kunnat vara min fritid. Tänkte ge ett litet smakprov på hur en av våra uppgifter ser ut:



"Ni skall gruppvis (4 och 4) gå ut på stan.


Ni skall gå in i fyra olika butiker, välj dessa noga. En ur gruppen ska gå fram till en försäljare och välja ut en produkt som denne ska pruta på. Det ska prutas något så innåt hellskotta. De övriga i gruppen skall på behörigt avstånd göra följande:


1. ta tid


2. titta på kroppsspråket hos den som prutar och hos försäljaren


3. ta en bild.


När det sedan det inte går att pruta mera så skall ni anteckna vad det är ni har prutat på, orginalpriset och hur mycket ni lyckades pruta ned.

När detta är klart så gör nästa gruppmedlem samma sak i en annan butik och sen nästa och nästa."


Känns som om jag valt rätt utbildning.



RSS 2.0