jag - prickarna; 0-1

Prickarna sitter kvar men jag är glad ändå. Solen har kommit på besök och jag hade en mycket bra dröm inatt! Nu kör vi frukost och ser till att göra årets sista dag till succé. PUSS!

jag har fyllt sidor med tusentals frågor, i desperata försök att förflytta dem från hjärnan.

Nu har jag precis skrivit de sista raderna i min dagbok. De första raderna skrev jag den 5 januari i år och det är sjukt hur mycket som tagit plats i boken sedan dess. Nästan hela mitt 2010 finns nerprintat. Blad som tidigare var blanka har nu fyllts med ord, så som dagar fyllts med liv.


Må-bra-kurvan detta år kan liknas vid hjärtfrekvens på en skärm. Upp och ner om vartannat. Jag har mått förjävligt och jag har varit lyckligast på jorden. Jag har ritat dödskallar på ena sidan och hjärtan på den andra. Jag har skrivit to-do-listor och sammanfattat festkvällar. Jag har fyllt sidor med tusentals frågor, i desperata försök att förflytta dem från hjärnan. Jag har citerat och ritat, betygsatt saker och svurit. En del sidor visar spår av mascara som runnit. Mailkonversationer har kopierats och bilder har klistrats in. Jag har påbörjat ett nytt år och avslutat samma. Min solgula dagbok går till samlingen och nu ser jag fram emot att påbörja en ny. Kanske en röd? Är förväntansfull och typ pirrig. Blanka blad ska fyllas med ord, så som dagar ska fyllas med liv.

jag - prickarna.

Provar lite potentiella nyårskläder till imorgon. Väljer mellan en blå och en svart klänning. Känns dock som att det inte spelar någon roll vad jag har på mig ändå... Mitt ansikte har blivit invaderat av prickar (jag pillar och det blir sår) så förmodligen stannar jag hemma hela kvällen imorgon. Käkar en påse ostbågar och gömmer mig. Hörde att Sällsskapsresan 2 visas på teve också. Toppen.


mitt tvåtusentio.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, massor! Jag skaffade mitt första egna boende, sökte till min drömskola och kom in, började ta körlektioner, bodde på ett all-inclusive-hotell, sprang ett lopp, köpte en svindyr dator, åt färska croissanter på en takbalkong i Cannes...

Har du några nyårslöften?

Jag vill hitta en bra praktikplats i vår, ändra på min boendesituation och hälsa på mina vänner oftare. Fast jag ser det hellre som mål än löften.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nä, inga nära vänner.

Vilka länder besökte du?

Italien, Frankrike, Grekland, Spanien.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

21 juni, 2 augusti.

Vad var din största framgång 2010?

Att jag förstod hur jag vill leva mitt liv OCH såg till att börja leva det.

Största misstaget?

Kan inte komma på något större misstag. Kan dock tycka att jag varit lite oengagerad i min firma som jag startade i oktober förra året. Måste fakturera det sista och sen ska den läggas ner. (Påminn mig om att skaffa en revisor som sköter allt nästa gång jag startar bolag :-)

Bästa köpet?

Biljetten till Marbella? Hade nog dött hemma annars.

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat kanske. Värt!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mycket! Blev väldigt glad och lättad över antagningen till skolan.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Waka waka!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Första halvan av året - ledsnare. Andra halvan - gladare!

Vad önskar du att du gjort mer?

Tjänat mer pengar!

Favoritprogram på TV

Ensam mamma söker, hehe.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Cool. Som alla andra år. Eh... nä men inte vet jag.

Den bästa nya personen du träffade?

Alla underbara vänner i klassen! Och M :-)


:-)

Idag har det varit en riktig snälldag tycker jag. Överallt har omtänksamheten flödat och jag tänker att nu har julstressen lagt sig. Vi går mot ljusare tider och många är taggade på att påbörja ett nytt år (det bästa hittills visst?). Jultomtens godhet har smittat av sig och nu är vi snällare än någonsin.
  • Killen som bjöd på oxfilé med bea på Hemköp gav mig extra mycket kött för att han "kände på sig att jag skulle gilla det"! eh. rätt!

  • När jag köpte en kofta på BikBok sa tjejen i kassan "jag slänger med ett par leopardtrosor. slit dem med hälsan!"

  • Jag satt och väntade på bussen i Täby Centrum när en äldre man kommer fram och räcker mig en tidning. "Sätt dig på den här. Det är så kallt på bänken. Tidningen är gammal men den hjälper nog fortfarande mot kylan!"

  • När jag är på Pressbyrån för att köpa ett frimärke, går jag förbi en farbror som tappar sin handske. Jag böjer mig ner och plockar upp den. När jag räcker honom handsken, säger han "men tack, alla är så snälla mot mig idag! det känns riktigt bra att bli äldre. Du har verkligen något att se fram emot du!"
Allt detta bara idag. Godhet föder godhet. Tänk på det, mina vänner.

måndag va?

Aslugn morgon. Jag har ätit frukost och läst i min bok. Sörjt mitt uteblivna träningspass och förbannat förkylningen. Nu ska jag in och slåss i stan... Om ni ser mig, gör gärna plats.
Tack på förhand.



lågstadieminnen.

Igår hade jag en av de mysigaste kvällarna på länge. Hängde hemma hos mig tillsammans med Eva och obbe, två av mina äldsta och bästa vänner. Vi gick igenom nutiden och allt med skola och även framtidsplaner. Vi pratade gamla lågstadieminnen och skrattade tills vi nästan kissade på oss. Sen drog vi på några avsnitt av Sunes jul, men då slocknade obbe som var bakfull och tydligen väldigt trött. Jag och Eva återupplivade många minnen: Kvällen då hela klassen sov på madrasser i gympasalen och vi tre smög upp på natten för att utforska skolan. Vi pratade om mellanmålet som man alltid fick på fritids; orostade toast med mjukost eller kaviar. UÄCK! Vi konstaterade att vi är glada över att vi spelade kula, lekte häst, spelade fotboll och Nigger (vi sa så. smash kanske ni sa?). Vi lekte på rasterna och då var det inte snack om att jämföra iphone-appar, låtar på ipoden eller nya uggs som barn gör idag. Jag är himla glad över min barndom som, när jag tänker tillbaka, var perfekt. Hur härligt är inte det att säga?

En fundering bara... Vi fick inte sminka oss i låg- och mellanstadiet. Inte heller använda nagellack. Men däremot var "sumpning" okej. Sumpning innebär alltså att man ställer sig på det högsta punkten i klätterställningen och skriker att man ska sumpa. Då samlas resten av skolan nedanför. Den som står och har all makt, kastar ut en kula som resten då får slåss om. Den som fångar kulan får den.
Nagellack - inte okej. Kasta ner en dank från hög höjd på små barn - helt okej. Det är så logiskt alla fattar utom jag?

juldag med pappa och brorsan!


ur arkivet.

Har rotat i min gamla blogg. Hittade detta från 2007. Jag var tydligen rolig redan då!

"Jag har bakat idag! Har gjort ett försök till att hålla formen, men det tog knäcken på mig till slut!"


hjulafton!


upp å ner ner å upp!

Verkade det som att jag var lite nere där ett tag för några timmar sen? Kanske jag va också! Om jag är det nu? Inte det minsta. Livet leker hörrni. Haha "känna tacksamhet över att humöret inte svänger lika snabbt längre". Jo men okej. Nu: sova. Om det pirrar i min mage? Ja. Kanske för att det är julafton imorgon, kanske inte.

jag och syster säger god jul för nu är klockan efter tolv!


dagboksresan.

Jag är hemma hos mig och vänder. Har packat julklapparna i säcken och kläder, övernattningsgrejer och annat krimskrams i väskan. Beger mig mot Lahäll och familjen om ett litet tag. Behöver lite tid för mig själv ikväll känner jag. Ska bosätta mig nere i gamla rummet och lyssna på julmusik. Kanske äta en hembakt lussebulle. Kanske äta tre. Ska rimma på julklappar och slå in paket. Prova gamla kläder och titta i fotoalbum med bilder som jag sett tusen gånger. Läsa dagböcker från förr och minnas; känna tacksamhet över att humöret inte svänger lika snabbt längre. Sörja att vänner har försvunnit på vägen och bli lättad över att tiden faktiskt läker alla sår.

life


bilder från johnér.

gang!


update.

Har varit lite frånvarande här, jag vet det. Eller aa det vore ju konstigt om jag inte visste. Har jobbat sen jag slutade skolan vilket har varit väldans kul faktiskt. Har stått på Åhléns och NK, där jag kommit med julklappstips till julstressade människor, så att de kunnat bocka av lite från to-do listan. Bra ju. Har också (massa peppar) hållit (säger man inte hållt? jag ville det men datorn sa nej) mig frisk under hela tiden, vilket är ett under. Ikväll har jag pysslat och haft mig. Ätit pepparkakor och lyssnat på James Morrison. Ser fram emot att mysa med familjen ett par dagar nu i jul och sen blir det till att träffa invandrarna! (vännerna som återvänder från studentstäderna) Big LIKE på den.

känner mig listig idag.


Du heter?

Nathalie Desmond

Smeknamn?

Natta, Nattis, Nath

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Fix you med Coldplay

Beroende av?

Inget. Eller okej. Choklad då

Vad tror folk om dig?

Vet inte? En del tror att jag alltid är glad.

Stämmer det?

Att jag alltid är glad? Inte alltid... men jag är en glad typ. Provocerande va?

Vad får du oftast komplimanger för?

Ögonen tror jag. Och mitt hår

Hur imponerar man på dig?

Tror att man klickar med vissa personer. Att imponera medvetet tror jag inte på..

Brukar du skratta för dig själv?

Ja, ganska ofta faktiskt.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

"Jag o jessica o du på lunch imorgon kl 13?" från Josephine.

Var bor du?

I en uthyrningsdel i en villa i Täby.

Trivs du där?

Nja. Skulle föredra en lägenhet i stan.

Hur svarar du i mobilen?

Nathalie

Vem ringde du senast?

Oscar

Vad sa den du senast pratade med i telefonen?

Massor. Att han låg på ett golv, att han hade ätit julmat och att han ska lägga till "Glänt" som namn. Och att vi måste ses innan han åker tillbaka till San Francisco.

Antal timmar sömn inatt?

Typ nio! Gött

Sov du ensam?

Nej

Brukar du komma i tid?

Jag försöker!

Hur känner du dig nu?

Mätt. Trött. Nöjd.

Vanligaste färg på dina kläder?

Svart.

Vad tycker du om fötter?

Bra att ha.

Vad saknar du?

Många av mina vänner!

Hade du en bra kväll igår?

Yes. God mat på bordet och Die Hard på teven.

När brukar du oftast gå och lägga dig?

Mellan elva och tolv på vardagar.

Är du blyg?

Skulle jag väl inte säga. Jag är social men ändå ganska reserverad.

Sysslar du med någon idrott?

Inte just nu. Däremot har jag dansat i nio år. (Inte nonstop)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Tror på attraktion vid första ögonkastet.

Har du spytt offentligt?

Nope

Är du nöjd med ditt liv?

Just nu, ja.

Vad gör du i morgon?

Äter lunch med Jessica och Josephine kl 13! Och så ska jag ha uppesittarkväll hos mamma!

En speciell dag du minns?

Gårdagen. Jag minns den mycket väl… eftersom den inträffade igår.

Du samlar på?

Dagböcker fyllda med mitt liv! Deni.

Vem ringer du när du är arg/ledsen?

Oftast är det mamma.

När grät du senast?

Var nära att gråta lite imorse på tunnelbanan när jag läste en krönika. Den var så fint skriven (och jag får min mens nästa vecka...)

Vad skulle du göra om du vann en miljon?

Köpa en lägenhet och dra till solen!

Vill du gifta dig?

Ja.

Vill du ha barn?

Absolut. Jag vill ha tre barn – ett av varje.

Är du musikalisk?

Ja men det är jag väl. Önskar mig dock en sångröst i julklapp!

Vad dricker du helst när du är törstig?

Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans?

Ja. Men inte tillsammans med varandra.

Vad längtar du till?

Ser fram emot att bli klar med min utbildning och börja jobba med det jag älskar. Och så längtar jag till det att jag börjar tjäna snormycket pengar.


vilken provsmakare är du?

Idag och igår har jag jobbat med ett event för Lindt choklad. Jag har stått på Coop Extra på Medborgarplatsen i kockoutfit och delat ut Lindorkulor. (mmmmm!) Såg ut som han i reklamen, ni vet? Jag hade kul, som oftast när jag demar. Man träffar ju alla sorter liksom... De som frågar om en till, och en till och en till tills de är mätta och nöjda över att har fixat en billig lunch. De som går runt runt runt och bara glor tills man frågar om de vill smaka och först då vågar de sig fram. De som bara springer fram och tar en näve utan att säga något. De som smakar och känner att de får dåligt samvete om de bara drar direkt. Dessa står ofta kvar någon minut för att övertyga mig om att de ABSOLUT ska köpa detta nästa gång men inte idag.

reality...


schlut.

Slänger in ett snabbt hej nu och så kör jag igång en tvättmaskin och återkommer om ett tag. Okej? Okej!


tillfälligt distansförhållande.

Måste bara visa dessa filmer. Fan så fint. Himla tur att man får omge sig av underbara människor varje dag! Hoppas på att jullovet går riktigt fort nu så vi att vi ses snart igen.




svarta madame.

Nu ska jag bege mig in till stan för att fika med klasstjejerna. Efteråt blir det gymmet och efter det ser jag fram emot en myskväll! Så, där har ni min dag i ett nötskal. Första dagen på jullovet, sista lediga dagen på en vecka. Puss!

natta går tunga fjät

En tradition är en tradition. Här sitter jag, fem timmar i sömnbagaget och äter en papparkaka. Tittar på luciatåget på teve och kan nästan ta på julstämnigen. Hade varit fint med sällskap just nu men det är okej ändå. Det finns mycket minnen i traditioner och det är väl mycket därför jag envisas med att anamma dem. Tänker tillbaka och myser, tar en till pepparkaka. Det blir nog ett par timmar sömn till ändå.


natten till luciadagen.

Jag har befunnit mig i mitt lilla rum sedan kl 15.00 idag. Här har jag suttit och lyssnat på musik, (all i need is you med idolgänget) kollat film, laddat upp nya bilder till datorn, ätit middag och skrivit dagbok. Kvalitetstid tror jag det kallas. Jag älskar mitt egna sällskap och tur är väl det när man bor själv.


3. mina föräldrar

I fredags hade vi julavslutning i skolan. Då spelade vi ett spel som heter "Bibeln", där man tvingas besvara mer eller mindre pinsamma frågor. En tjej i min klass fick frågan "vad skryter du oftast om?" och jag tror inte att hon hade något klart svar... Om jag fått frågan däremot, vet jag vad jag hade svarat; mina föräldrar.

Min pappa, Håkan Josefson är idag fyrtiosju år men det finns nog inte många på denna jord som skulle tro på det om de mötte honom. Fyrtio kanske, inte mer. Om han hade fått den ovan nämnda Bibel-frågan kan ni nog förstå vad han hade svarat :-) När jag behöver inspiration i skolan, då ringer jag pappa. När jag står inför svåra beslut, frågar jag pappa om råd. När jag vill hänga med en bra vän, då kollar jag om pappa har tid. Åren då alkohol och killar stod högst upp på min intresse-lista, var pappa ofta ute och vandrade och körde runt på stan (gatorna i näsbypark). Så jävla störande, tyckte jag då. Idag är jag väldigt tacksam över att han var så engagerad som han var. Många andra pappor visste knappt att deras barn var ute. Ett av de starkaste minnena jag har från när jag var liten, är när jag och pappa sitter i bilen någonstans i Strömstad. Han berättar saker som jag tror att ingen annan visste då. Han öppnar sig för mig och jag kan nog inte ha varit mer än tolv. Trots att pappa är en av världens mest sociala människor, är han väldigt reserverad när det kommer till känslor. De formuleras inte allt för ofta till ord och därför var den studen speciell. Jag kände att han anförtrodde sig till mig. Och med den stunden i minnet, vet jag att vi två har en fantastisk relation där vi alltid finns, och kommer finnas för varandra. Världens bästa pappa, tack för att du är du.



Min mamma, Carina Desmond Mattsson fyllde nyss fyrtiosex. Jag måste väl säga samma sak här, att mamma ser betydligt yngre ut än siffran säger. Vet inte om det har att göra med bra gener eller alla hudvårdsprodukter som hon arbetat med (och därmed använt) under alla år... Jag skulle vilja säga så här, om det finns någon människa i världen som känner mig, så är det mamma. Helt ärligt så tror jag faktiskt att hon känner mig bättre än jag själv gör. När jag ska beskriva min mamma, blir det väldigt svårt. Det känns som att nya ord bör uppfinnas, för jag vet inte annars hur jag ska beskriva min kärlek till henne. Vi ringer varandra samtidigt, för vi vet båda två när det är dags att uppdatera om livet. Vi berömmer varandras nya kläder och säger att "en sån vill jag också ha". Någonting som jag är så väldigt tacksam över, är att mamma alltid har låtit mig vara den jag är. Hon har aldrig anmärkt någonting om hur jag klätt mig, vad jag valt att lägga mina pengar på eller vilka jag umgåtts med. Hon har alltid valt de rätta striderna med mig och det är någonting jag kommer att ta med mig när jag själv blir mamma i framtiden. För några år sedan anordnade Täby Centrum en tävling som hette "världens bästa mamma", på alla hjärtans dag. Där skulle man skriva några ord om varför just ens mamma var bäst. Jag är inte det minsta förvånad över att hon kammade hem förstapriset. Mamma, jag är så otroligt stolt över att vara din dotter. Du är fantastisk.


hej tomten jag har varit snäll i år.


MAT!

Befinner mig för tillfället hemma hos min far. Sitter inlindad i en filt framför en öppen brasa och dricker rödvin. Har dukat upp hela vardagsrumsbordet med delikatesser (nom nom) och nu är jag mätt som en ugnspannkaka. Mozzarella och tomat, kycklingspett och en massa olika ostar. Oliver, marinerade vitlöksklyftor, och kronärtskocka. Musslor, kapris, avocado, kex. Choklad och vindruvor. Ja, ni hör.
tre pers. Crazyness och awsomeness!

kompensation.

Nu kör vi julmingel och sen kalas på stan. Nu känns det som om jag befinner mig i sån där period där jag bara slänger in bilder på mig själv för att kompensera min frånvaro... Hoppas det är okej.


copy <3

Hej vänner. Måste ba uttrycka mitt gillande här. Befinner mig hos Sandy just nu, vi båda är väldans trötta för stunden och tänkte dra på en film inom kort. Husfrun har bjudut på ryggbiff, ugnsbakad potatis med sparris och tomat. Vi har druckit italiensk champagne och ätit chokladtryfflar. Sämre torsdagar har man ju haft. Efter skolan idag hade Mange styrt upp julklappsleken och vi satt allihop på golvet och tävlade om flest klappar. Jag vann ett yatzyspel, medan Christian fick intimservetter och Malin fann en fickplunta med brännvin i sitt paket. Sen drack vi glögg allihopa och pulsade runt i snön för att hitta en bra backe där Hampus kunde åka på sin nya stjärtlapp. Där stod vi hela gänget, som nio föräldrar och applåderade när Hampus för tredje gången halkade ner i snön. Der kändes okej att skiljas åt idag för jag vet att vi ses imorgon igen. Dock blir det nog lite sorgligt imorgon när jag vet att det dröjer nästan fyrtio dagar innan vi återförenas igen. Men hörrni, nu kör vi film. HÖRS!

torsdag.

Sista dagen i skolan på 2010. Nu sparkar vi igång! Alltså vilken toppendag vi har framför oss va? Jahaarå!


slängpuss och vink, nu drar jag till plugget.


slutspurten innan lovet.

Inatt sov jag i underställ och nu sitter jag här med skidstrumpor och hoodtröja och försöker skapa värme... Ska det behöva vara så här? Va?

Annars måste jag faktiskt medge att jag mår sjukt bra just nu. Trivs liksom med livet och det är ju fantastiskt härligt på alla sätt. Ser fram emot att svetta mig igenom ett afrodans-pass imorgon och sen slappa i soffan med fint sällskap. På torsdag är det pyjamasparty som står på schemat och på fredag kör vi skolavslutning (åh lågstadieflashbacks) vilket betyder julmingel i skolan och därefter fezt! Mmmmm, livet smakar mykebra.

stockholm i mitt hjärta, göteborg i min hjärna.

Min dröm är (bland annat) att göra en bok full av ordvitsar. Då skulle jag kunna läsa den om och om igen och skratta mig genom livet. Till dess att den är skriven och publicerad får jag nöja mig med denna sida. Jag dör så kul!

ba eså!

En sak bara: min klass är fan bäst.


min nya profilbild.

Jag letar lägenhet för fullt här... Förstår inte varför allt ska vara så svinigt dyrt! Åtta jävla tusen spänn för en liten etta på tjugofyra kvadrat. Inte okej. Funderar på om jag kommer bli kvar ändå... Jag vill ju inte, men finns inga alternativ så finns det inte. Visst skulle det vara najs med en till sommar här. Grillkvällar vid vattnet och poolparty varje kväll. JARÅ!

Men... NURÅ? Jag fryser :(

bikt.

Jag får magsår av att tänka på den där förbannade listan, där jag ska skriva om ett utvalt ämne varje dag. Det krånglade till sig redan på nummer tre och nu har jag svårt att ro detta i land på ett snyggt sätt. Jag vill skriva om alla dessa saker, men jag vill inte lova att de levereras dagarna på dagarna efter varandra... okej? bra. så, nu känns det mycket bättre.


anna pyttipanna.

Tack kompis för en lyckad helg
du rimmar bra, trots att du ser ut som en älg
Men det är på ett bra sätt
förresten, vad ska du äta till efterrätt?
Kanske blir det något gott
(jag vet du har inte råd. köp ett trisslott?)
Idag är vi lediga, väldigt gött
fan vad jag är hungrig, ge mig kött!
Nu ska jag duscha, sedan äta
det blir nog faktiskt kött med potäta
nu avslutas denna vackra dikt
en fråga bara; vad tycker du om väjningsplikt?


hoppas detta paket ska passa, åh jag elskar mandelmassa!

På grund av vår julmarknad i helgen, har bloggen bortprioriterats. Ledsen för det. Eller nej, det är jag väl egentligen inte. Mycket julmys på Forsbergs i helgen alltså. Alla studenter hade gjort ett grymt bra jobb och det var väldigt mycket fina saker som såldes. Jag och Anna hade skapat en hörna som vi döpte till "RIMSTUGA - vi fixar biffen för en tjuga". Där sålde vi hemmagjorda julkort och så rimmade vi på beställnig. För att komma in i rätt mood, rimmade vi på allt vi sa under helgen. Typ. Längesen jag skrattade så mycket.
Här rimmade vi på en dvd-skiva som endast visar en brasa. Ni vet?

Vi vill inga risker ta
därför bör du denna ha
Passar bra när du stämningen vill höja
men den värmer inte, så ta på dig en tröja
Sätt dig ner, luta dig tillbaka
och njut och glögg och pepparkaka

Tänkte bjussa på det sista rimmet som skrevs innan allt var över... Detta fick Per i D2:an.

Hoppas du får en väldigt fin jul
fast du inte är så kul
hade hoppats på med hjälp i stugan
tack för tjugan!
jaha du såg inte att vi tog den från din ficka?
åh nu blev jag sugen på lingondricka!
men i alla fall, gott nytt år
snälla, gör nåt åt ditt hår...

Måndag idag, och jag är ledig. Har redan hunnit med ett hårt träningspass och nu tänkte jag tvätta och sen förhoppningsvis träffa farsan. Long time ago.


hehe.


todo-listan bli längre och längre.

Jag ligger efter i schemat! Skulle bjussat er på ett inlägg om mina föräldrar igår ju. Inte gjort. Ska skriva en inledning på en självbiografi som ska vara klar imorgon. Inte börjat. Skulle ha gjort över tjugo julkort till idag. Inte gjort. Fan. Istället sitter jag här, på Vetebullen och dricker cappuccino. Och så har jag köpt ett par vinterskor på Judits Second hand... Femtonhundra spänn bye bye. Fan igen. Fast ändå inte, i'm in love with them. Och nu sitter jag och bloggar!? What the... Måste göra julkort. Måste skriva. Måste ha möte inför presentationen imorgon. Måste träna. Måste städa hemma. Måste handla mat. Måste sluta blogga först och främst. Skönt att jag är en sån som inte påverkas av stress. Jävla tur.

onsdag.

Vad vi gjort idag?
  • Ätit Sofis hemmagjorda muffins
  • Druckit kaffe
  • Ätit pepparkakor
  • Presenterat våra idéer för Blomquist's julutskick
  • Eldat i öppna spisen
  • Lyssnat på julmusik
  • Spelat kort
  • Haft prisutdelning (grattis anna & sofi)
Efter en tuff dag tänkte jag nu dra mig mot Götgatsbacken för lite shopping. Puss på er.

internationella citatdagen?

bästa julrimmet genom tiderna:

”Jesus sover i sin krubba
här får du en bandyklubba”


citat.

"Ni frågar vilken färg jag föredrar. Äsch, det beror väl på var den sitter! Jag föredrar en vit ros framför en blå näsa. Därmed inget ont sagt om blått!"

Ur Veckojournalen, 1971


RSS 2.0