hej och välkomna, känn er som hemma.

Haha. Nu har ni hittat hit ser jag! 20 nya läsare på bara ett par minuter, inte illa pinkat. Med det hälsar jag er välkomna och checkar ut för idag. Tänkte även skicka vidare ett låttips som jag precis fått. Kan inte sluta lyssna.

jag behöver hjälp.

Min hyresvärd åker på semester inatt och rensade därför kylskåpet nyss. "Nathalie, jag har lite yoghurt kvar. Vill du ha det?" skriver han. "Ja visst, gärna" svarar jag såklart.



Någon som vill komma över på lite yoghurtfest?


äkta skolångest.

Godkväll, hej. Jag har precis gjort klart min läxa! Underbart att ha läxor igen. Och höstlov. Fan det här med att bli student igen är ju grymt. Dock har jag lite ångest också, som många andra som börjar i en helt ny skola med en massa okända människor har. Fan det knyter sig i magen när jag tänker på det, fy fan. Nej det har inte å göra med att jag känner mig utanför i klassen. Dom är inte dumma mot mig. Nej jag har ingen tenta inom den närmaste veckan. Eller en bok på trehundra sidor att läsa ut. Nej, vi ska nämligen spela brännboll imorgon! Ja. Och jag fruktar inför att bli "innelag" och inför att det är min tur att gå ut i rampljuset. Jag missar alltid den där jäkla bollen! Men det är inte det som känns värst. Jag hatar att förlora. Tänk om jag, mitt i all frustration över att ha missat bollen (med det STORA PLATTA racket) råkar kasta ett basebollträ eller liknande på någon i klassen!? Vi håller ju fortfarande på att skapa intryck av varandra liksom. Den här brännbollsmatchen kan förstöra allt som jag försökt bygga upp nu i två dagar.

fint som snus.

Första dagen som student! Känns fint som snus. Copygänget känns som ett bra gäng och det är ju bra. Vi kommer ju va som en liten familj de närmsta två åren. Tänkte ba kasta in ett litet inlägg nu innan jag sticker iväg och springer en mil. Borde ju ha provat på det nån gång iaf, innan jag kör topploppet! Tja sålänge!

tänkte vara lite kulturell och slänga in en bild på kaknästornet.


inte helt nöjd.

Ensam söndag. Känns inte jättelockande. Jag vill ha en bra film. Bra sällskap. Förmodligen sushi, choklad och ostbågar senare också. Eller ja, förmodligen väldigt mycket senare... 
Men hörrni, hur löser vi detta? Man ska inte va ensam på söndagar.

Igår


Idag


dagens mål var dagens måltid.

Jag är så mätt att jag knappt kan andas. Sov hos Jempa inatt och hennes kylskåp ekade tomt imorse så vi pratade om mat konstant, från det att vi vaknade till det att vi tog första tuggan vid 14.30! En sallad var och sen american pancakes med choklad, banan och valnötter efter det. Gah. Jag har nog inte riktigt förstått innebörden av matkoma innan. Nu vet jag. Hemmakväll ikväll. Laddar upp inför skolstarten imorgon!

hemlig.

Det är ännu ingen som känner till den här bloggen. Eller jo, en. Förutom jag alltså. Vet inte varför, men det känns läskigt att avslöja sig. Skönare att skriva i fred, då slipper man fundera på vilka som läser, vad de tycker och tänker. Säger smartass som skaffar blogg ;) nä men jag ska bjuda in lite folk. Snart. Imorgon tror jag. Vi ses då, ni som än så länge är ovetande.



Nu är jag pigg och laddad! Tur att jag köpte en flarra idag då. Ser ni vilken? Idag är svaret nej.

säg att det är okej.

Alltså, är det okej att lägga sig ner å sova såhär mitt på stan när solen lyser? Säg. För annars gör jag det. Förstår inte hur jag kan va trött efter att ha gjort typ inget. Kanske fortfarande har lite sömn att ta igen... Lika bra att passa på att sova, för snart blire upp 06.30, plugg 08.30-15.30, jobb 16.00-20.00, hemma vid 21.30, upp 06.30... Ja ni hör ju, man blir ju trött bara av tanken!





GOD NATH, på återseende.

mitt livs första lopp. shit jag är verkligen uttråkad ikväll.

Jag har precis anmält mig till mitt livs första lopp! Den 2 oktober springer jag Topploppet i Hagaparken. En mil. Kanske dags att sätta igång med träningen snart...? Jag kommer va den sista antilopen som ramlar i mål när de andra sitter hemma och käkar middag. Så kom inte å heja tack, ni kommer ändå lådsas som om ni inte känner mig.

eru suris?

Kvällen verkar inte bli som jag vill... Jag vill dricka öl. Jättemånga, eller kanske fem. Det vore lagom. Eller jag hade velat, snarare. Jag bor ute i skogen och här finns inte så mycket öl och det är långt till närmaste servering. Synd kan jag tycka. Det är tyst här också, speciellt när spotify tystnat. Som nu. Astyst. Fan då. Det här är inte alls vad jag tänkt mig. Bajskväll. Nu är jag sur. Haha, jag hatar innebörden av att va sur. Grinig liksom, som en liten snorunge. Det är jag just nu. Det var jag här också. Tretton och sur som fan:




Jag borde dricka vin ikväll istället. Detta: Errazuriz (eru suris. haha. kul. lite iaf?)


power trip ballad

Snäll idag. Jag delar med mig av en grym låt. Varsågoda. Lyssna på den ashögt, gärna så att fönstrena nästan spricker!

inte kul då, men nu.

Lunch med kusin på Kulturhuset idag och därefter tog jag sats och sprang genom regnet till gymmet. Körde 40 min på bandet men det var fan knappt att mina stackars benmuskler pallade. Appropå såna där springband, så kan jag berätta en kul grej som egentligen inte är kul förrän efterråt. Typ nu. I alla fall. Jag skulle springa lite, tänkte jag. På gymmet vid Odenplan. Trixade med ipoden, la hänglåsnyckeln i fickan och höll en stadigt grepp om den nypåfyllda vattenflaskan. Asredo liksom. Slänger en blick på ett ledigt band, kikar vad som visas på teveskärmen och tar ett kliv upp på bandet. En sekund senare kastas jag bakåt i full fart! Jag fattar nog inte riktigt vad som händer först, men ser efter ett tag att idioten som sprungit där tidigare typ hoppat av i världens jävla fart och bara dragit därifrån. Lämnat bandet på typ 12:an. Ni vet, asfort. Det rullar liksom så fort att jag inte ens såg att det rullade. Helt sjukt och gissa om jag kände mig uttittad där jag försöker kravla mig upp med vattenflaska, ipod, nycklar... Fy fan vad kul det måste sett ut. Stackars alla andra som var tvungna att hålla sig för skratt.



det borde finnas lampor som visar om banden rullar i världens jävla fart eller inte.


i wish we had another time, i wish we had another place, but everything we have is stuck in the moment.


hot gossip.

Denice har legat med min mammas mans klädhängare. Inte så fräscht kanske?



EFTER att jag hängt med han ett tag dessutom. Usch...


humorbefriad?

Fördelen (och nackdelen) med att ha mycket ensamtid är att man hinner tänka väldigt mycket. Har bland annat funderat på en grej sen jag läste en insändare i en tidning för ett par dagar sen. Det var en kontaktannons (nej jag själv söker ingen, tack ändå) av en man som lagt ut en bild på sig själv och förklarade att "jag faller inte för någon speciell typ av tjej, men humor är ett måste!" Då undrar jag... finns det någon som sitter och läser detta, kanske blir lite intresserad av denna man, men när hon läser slutklämmen att "humor är ett måste", tänker att fan, det har ju inte jag! Finns det människor som själva anser att de saknar humor?



betygsättning i toast.

Om vi hade kjempekul? Som ni ser så ger jag resan 4 av... ja, 4 toast!


inte längre omringad av snygga tjejer.

Jag är mitt i en vecka som bara tillhör mig och ingen annan. Nästan alla vänner har flytt stan och återvänt till studentlivet. Familjen börjar jobba. Jag bor här i mitt lilla krypin, själv. Skolan börjar inte förrän på måndag och det kan tyckas rastlöst, och visst det kan de va det. Känns konstigt att inte ha fem snygga tjejer omkring sig längre, som man vant sig vid i Spanien, men det kan också va skönt. Lite egentid liksom. Lyssnar på Maria Mena och käkar halvstekt köttfärs med mozzarella. Träningsvärk i varenda muskel efter ett mördarpass imorse. Okej, jag vet inte hur ett inlägg som detta ska få er att känna wooow den här bloggen vill jag fortsätta läsa!! Astråkigt första inlägg ju. Ledsen för det. Jag ska bli roligare, jag lovar. Att försöka. Måste bara vänja mig lite, okej? Okej okej. Vi  börjar så. Fy fan vilket jävla skitinlägg. Puss.


ready for take-off.

Jag har ungefär trehundra olika idéer om hur denna blogg skall utvecklas. Men jag känner nog att tiden får utvisa. Vi kör igång så får vi se var vi landar någonstans. Om vi landar...   Ja ni ser, spännande.
Tills vidare; välkomna ombord, vänligen spänn fast er.


RSS 2.0