snabbt hej!

AHA, ni trodde att jag försvunnit va? Okej, det kanske jag hade också. Men nu är jag tillbaka, om än bara tillfälligt. Funderar på att göra något annat av mitt skrivberoende. Kanske någonting där jag kan få tillbaka någonting, i form av jobb eller kontakter. Kryptiskt, jag vet. Men jag ska fundera på saken och lovar att uppdatera er. Till dess; njut av solen förihelvete. Jag dör så jäkla glad är jag att det faktiskt blev sommar (?) igen.


världens bästa.


blaj.

Presentationen av vår reklamfilm gick svinbra. Vi fick bra feedback och det var roligt att se de andra gruppernas filmer. Unnade mig en biff med bea i solen efteråt och nu känns soffan som min absolut bästa vän. Ikväll ska jag äta massor med ost!!! (love ost)

Guldäggsgalan igår ju. Himlans kul på alla sätt. Fick en ny kompis på köpet också, hur bra? Var nämligen ute och åt tillsammans med en tjej som jag bara träffat en gång tidigare. Vi drack lite vin hos henne och dansa runt tillsammans på efterfesten igår. KUL VA? svar: ja.

Fasen jag är inte så skarp idag. Läste precis detta hos Anna. Har endast ett vagt minne av att jag var i skolan imorse... Haha. Nerå. Men oavsett, låten! Coconut tree. Grym ju?

"pigg"

Guldägget igår. Presentation av reklamfilm på Fotografiska idag. Frukost nu. Tre timmars sömn och någon drink för mycket i kroppen. Sol. Helg snart. Ingen skola på väldigt många veckor. Vemod inför det. Fan jag kan inte formulera längre meningar just nu. Känns konstigt att säga att jag mår fantastiskt bra för tillfället, när bakfyllan knappt hunnit slå till och febern ber mig (på sina bara knän. om febern nu har knän?) skippa aw i eftermiddag. Men fasen i gotta say it again; livet äger.



i'm the worlds greatest

När man haft en inre stress ett par veckor för att man inte ser hur allt ska kunna mynna ut i någonting bra. När man bara sett en massa hinder och alldeles för få lösningar. När man sedan, bara sådär, känner hur allting släpper. När saker och ting börjar klaffa och ljuset i tunneln inte längre ser ut som ett tåg, utan som en härlig plats med syrerik luft.

När man känner att fan det går bra nu kompis.

Den känslan.




helgen.

Denna helg gick fort. Tydligen är det måndag redan? Jag sitter inlindad i en filt och ser på Nyhetsmorgon just nu. Ska slänga ihop lite frukost snart och sedan bege mig till skolan.

Trots att det känns som att det var fredag för ungefär en halvtimme sen, så har jag hunnit med en del sen dess. Jag har till exempel varit på en kyrkogård och frusit aset av mig. Jag har ätit en underbar trerätters middag med ett härligt gäng (jag aldrig tidigare träffat) och betygsatt cheesecakes. Jag har sprayat vita tubsockor röda och lekt regissör. JAG HAR BOKAT EN RESA och i samma veva blivit urfattig. Jag har blivit inbjuden till "Salong Burman" där det även bjöds på vin och trevligt sällskap. Jag har sett min lärares band spela på Landet, jag har skrivit annonstexter och haft prestationsångest. Jag har solat på balkongen, sett Nyckeln till frihet och slagit rekord på Fall Down (312!). Jag har... nä, fan vi avslutar med det där rekordet tror jag. 312 liksom, hör av er om ni lyckas klå det.

reklamfilm på g

Vi är i full gång här borta! Min lillasyster Michelle är en av skådisarna och hon fördriver just nu tiden med att blåsa såpbubblor tillsammans med en man som ska spela Alfred Hitchcock. Snart är det deras tur att göra entre framför kameran. Vi har precis bjussat gänget på lunch så energin är på topp!

tidig morgon

God morgon! Idag blir det filminspelning på Fotografiska hela dagen och sen hoppas jag hinna med en sväng förbi Sandra på lite öl. Ska försöka återkomma under dagen med bilder från inspelningen. Det kommer nämligen bli rätt CRAZY som ni kanske förstått...

till er som undrar:

Hur det känns att, efter en hel dags sökande, komma på den idén som man sökt men inte visste att man sökte efter? Typ så här:

Det är rätt trist med svartvita bilder, jag vet. Men jag var tvungen. När färgerna försvinner hänger en del annat på, så som svarta ringar under ögonen och röda blemmor. Och jag vill bespara er allt sånt. Varsågoda för det.

första, andra....

Jag är ju student och allt vad det innebär. Jag promenerar numera överallt och har kommit på att havregrynsgröt inte är så pjåkigt ändå...... Har funderat ett tag på om jag kan hitta nya inkomstkällor och nyss slog det mig: Jag ska sälja tavlor! På mig själv! Aktion nummer 1 börjar här och nu. Bilden nedan får ni på en tavla för 300 spänn. Hörde jag 400?



bilder från förr.

Har laddat upp en massa nya bilder på datorn. Hälften är från Cannes/Milano förra våren och andra hälften är från Marbella. Kul att drömma sig tillbaka lite. Har suttit och jobbat med en kreativ brief hela förmiddagen och nu ska jag iväg på ett möte med reklamfilmsgruppen. Ikväll hoppas jag hinna med att träffa tre fina tjejer. Då måste jag se till att vara ännu mer effektiv under eftermiddagen... En promenad till Scandic Malmen kanske ger lite kraft och energi?


enda människan på jorden som inte vill bli skådis?

Har precis sprungit sex kilometer och nu ska jag unna mig en asgod frukost. Vid 11-tiden ska jag vara hemma hos Johan för att medverka i deras reklamfilm för Fotografiska. Känns bra att kunna bocka av "skådis" på listan saker att göra innan jag dör. Okej, jag har ingen sån lista heller. Och om jag ska vara ärlig, skådespelare är nog bland det sista jag skulle vilja bli. Jag har inget pokerface alls, kan aldrig luras och det syns direkt på mig om jag ljuger. Bådar kanske inte gott inför min debut idag men förhoppningsvis har jag ingen replik. På lördag är det våran tur att spela in film. Lokalen är förmodligen klar och Malin var ju villig att ställa upp som flådd anka (tack för det) så det blir nog mycket bra.

tre timmar till deadline.

Sitter och skriver på ett insiktsarbete som ska leda fram till en intigrerad kampanj för Stockholms Tekniska Institut. I början av detta projekt tyckte jag att det var suuuuupertrist. Teknik liksom, inte min grej över huvud taget (tre ord?). Imorse var jag och besökte deras skola och fick rätt bra input och blev taggad. Just nu har jag förstått hur mycket som ska göras till på tisdag så ångesten knackar på. Och hur välkomnar man den bättre...?


säger god morgon med en helt vanlig photo booth-bild.

Skola idag från 09.30 till 19.00.
Har laddat upp med en brakfrukost framför Vakna med The Voice!

kortläsarens ord är min lag.

Igår var jag, Martin och hans vän ute och käkade. När jag hade betalat min mat uppmanade kortläsaren mig att ta kort på den? Jag förstod inte riktigt varför men sa inget och gjorde som jag blev tillsagd.


systerdag.

Igår hade jag en heldag med lillasyster Michelle. Vi hängde hos mig, gick runt på stan och såg "Hur många lingon finns det i världen" på bio. Mycket mysigt film tyckte vi. Vi hade med oss en liten buffé in i salongen bestående av äpplen, choklad, en klubba till syrran och chips. När vi kom hem till mig igen var vi fortfarande lite hungriga, så vi slängde ihop lite korv med bröd till lunch.


Så sällan det "finns" tid till att bara hänga med de små liven. Mycket mysigt när det väl blir av! På onsdag fyller lillebror elva, så då blir det ännu mer syskonmys.

utsikten!

Att sitta och plugga på Fotografiska kan vara det bästa. Inte det bästa på det sättet som att jag inte kan komma på något roligare att göra, men platsen hamnar lätt på min top3-bästa-ställen-att-plugga-på. Som om jag har en sån lista? Men om jag skulle ha. Så hade den varit med. Äh, shit vad jag rörde till det för mig nu. Men om ni får se en bild kanske ni fattar. Den utsikten alltså. Sjukt fint. Som ni ser.


omfamnar skitvädret

Ikväll ska jag äta asgod mat och dricka dyrt vin. Jag ska ha på mig raggaockor och mjuka brallor. Jag ska ladda upp bortglömda bilder från Marbellaresan i somras, drömma mig bort. Kanske blir jag inspirerad och bokar en resa till? Ikväll ska jag placera mitt ass i soffan och känna att fan det gör inget att dagen är rå och jävligt grå. Snart blir det vår ändå och tjena vad najs det ska bli.

fried day

Heldag med textarbete för Reumatikerförbundet. Inte så sexigt men det går bra ändå. Är klar med min, men presentationen är inte förrän vid 14.00, så jag passar på att betala hyran, klura på rubriklösningar samt leta efter fyra ganska specifika annonser. Fredag alltså. Känns inte så. Kanske för att jag drack vin i tisdags och blev kalas i onsdags. Känns som att jag redan haft helg och nu får en bonus. Men jag tackar och bockar såklart.


RSS 2.0